Άσπα για Madclip: «Ήθελα να τον τιμήσω»

Άσπα για Madclip: «Ήθελα να τον τιμήσω»

Σήμερα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στο νεκροταφείο Φαλήρου τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τράπερ

MAD_CLIP
Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip και η αδελφή του, Άσπα Αναστασοπούλου, αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού της. Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend η τραγουδίστρια μίλησε με αφορμή το τραγούδι που έβγαλε μετά τον χαμό του Mad Clip.

 «Θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό το πρότζεκτ μαζί με τον αδελφό μου. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν προλάβαμε. Το θεώρησα τιμητικό να το κάνω για εκείνον, ήθελα να τον τιμήσω. Μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο. Αυτό έχω κρατήσει σαν συμβουλή κι αυτό προσπαθώ να κάνω».
Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε την απώλειά του, η Άσπα απάντησε: «Αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο».

Όσον αφορά στο περιστατικό στα βραβεία MAD ανάμεσα σε Snik και Light ανέφερε: «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmnev1om01fl)

Κλείσιμο
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον τραγικό θάνατο του 34χρονου τράπερ Mad Clip όταν το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Σήμερα, το πρωί στο νεκροταφείο Φαλήρου τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τράπερ. Η οικογένειά του, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που παίρνουν χώρες της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν τις τιμές που αυξάνονται


Κύθνος: Το σούπερ γιοτ «007» αξίας δεκάδων εκατομμυρίων έχει σχεδόν βυθιστεί - Δείτε νέα βίντεο

Ο Δημήτριος Νενέκος, ο Αθανάσιος Σαγιάς που τον δολοφόνησε και το άδοξο τέλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης