Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον τραγικό θάνατο του 34χρονου τράπερ Mad Clip όταν το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε, στη Βουλιαγμένη Αττικής.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο Φαλήρου τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τράπερ Mar Clip. Η οικογένειά του, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στο μνημόσυνο για να τον τιμήσουν.
Κλείσιμο
Ο πατέρας του Mad Clip εμφανώς συγκινημένος μίλησε στον φακό του protothema.gr.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού μου. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια σε όλες τις μανάδες που έχασαν σε τροχαία ατυχήματα τα παιδιά τους. Αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες», είπε στο protothema.gr ο πατέρας του Mad Clip.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.