Η Βασιλική Ανδρίτσου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια και έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και σχολίασε την απόφασή της να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ τόνισε ότι η μικρή της αναζωογόνησε τη σχέση με τον συζυγό της.
«Δεν με ένοιαξε καθόλου. Ίσα ίσα που νοιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή που δεν ήθελαν πριν -εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία- τους αρέσει που ακούν ότι "Στα 46 θα γίνει μητέρα". Εν πάση περιπτώσει, εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης. Άμα αισθανόμουν κουρασμένη ή γριά θα σου έλεγα πού πας να κάνεις παιδί» είπε αρχικά η ηθοποιός.
«Το παιδί μάς έφερε μια καινούρια άνοιξη στο σπίτι και στον έρωτα, στο γάμο και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.