Γιορτή της μητέρας: Οι διάσημοι λένε «χρόνια πολλά» στις μαμάδες τους

Τα social media κατακλύστηκαν από φωτογραφίες και τρυφερές ευχές!

vissi
Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας και οι επώνυμοι της showbiz κατέκλυσαν τα social media με ευχές και φωτογραφίες σχετικές με την ημέρα. Η Σοφία Καρβέλα θέλησε να στείλει τις πιο γλυκές ευχές της στη μητέρα της Άννα Βίσση, καθώς τις χωρίζουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Ένα λιτό «Mamma» έγραψε η Σοφία Καρβέλα στο Instagram στην παρακάτω φωτογραφία τους. 

sofia-karvela-anna-vissi


Η Βασιλική Ανδρίτσου απέκτησε παιδί μετά τα 40 και από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την κόρη της, ένιωσε ευλογημένη που είχε καταφέρει να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Από τότε κάθε της μέρα είναι γιορτή αφού είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει στην αγκαλιά της τον κοριτσάκι της. Και σήμερα που υμνείται η μητρότητα παγκοσμίως, νιώθει διπλά χαρούμενη. Και φυσικά ανάρτησε την πιο τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στο instagram μιλώντας για τη μητρότητα που της άλλαξε για πάντα η ζωή. Ανεβάζοντας μία κοινή της φωτογραφία με τη κόρη της, έγραψε στη λεζάντα:

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες...♥️♥️ Χρόνια πολλά μαμά».

Κλείσιμο
andritsou-nea-foto


H Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της και με ένα από τα παιδιά της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Χρόνια πολλά μαμά! Με ησυχάζει τόσο πολύ που μπορώ ακόμα να αισθάνομαι την ηρεμία και τη δύναμη της αγκαλιάς σου. Την έχω και θα την έχω πάντα ανάγκη και στα όμορφα και στα δύσκολα. Σε όλα. Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου!».

karavatou-mama


H Ελένη Πετρουλάκη έχει τέσσερις διαφορετικούς λόγους για να γιορτάζει σήμερα και ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες της, αναρτώντας και ένα υπέροχο μήνυμα για τις μανούλες που γιορτάζουν σήμερα. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση με τις κόρες της:




O Γιώργος Γιαννιάς με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μητέρα του. «Η πρώτη λέξη μου.. Μάνα.. και η τελευταία μου.. χρόνια πολλά μανούλα μου και σε όλες τις μαμάδες του κόσμου...» έγραψε ο τραγουδιστής με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της μητέρας.

giannias-mamma


Mε ένα μακροσκελές κείμενο και μία κοινή τους φωτογραφία θέλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μανούλα της. «Να σε χαίρομαι μοναδική, υπέροχη, κουτσούνα και λατρεμένη μαμά μας! Γλυκιά σαν καραμέλα και δυνατή σαν σίδερο που ο χρόνος το σμιλεύει! Κοντά μου σε όλα!!! Στα όμορφα και στα δύσκολα. Αληθινή όσο κανείς και ευαίσθητη όσο ένα φτερό όταν το παίρνει ο αγέρας. Σου χρωστάω την ύπαρξη μου, όχι μόνο γιατί με γέννησες, αλλά γιατί με έμαθες από μικρή να πιστεύω στον εαυτό μου. Αιώνια έμπνευση μου, ομορφαίνεις την ζωή όλων μας. Μην ξεχνάς να με ξεματιάζεις. Σε αγαπώ» έγραψε η ηθοποιός.

alexanian-mama
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης