Δήμητρα Κατσαφάδου για τη διάρρηξη: «Είναι σαν να μου κλέβουν την ψυχή»

Δήμητρα Κατσαφάδου για τη διάρρηξη: «Είναι σαν να μου κλέβουν την ψυχή»

«Κάνουν παρεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες» σημείωσε μεταξύ άλλων

Katsafadou_
Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε για δεύτερη φορά θύμα διάρρηξης, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.  Την 1η Σεπτεμβρίου ληστές διέρρηξαν το κατάστημα στο Περιστέρι και διέφυγαν αφού έκλεψαν τουλάχιστον 500 κρέμες, τις οποίες μετά πούλησαν παράνομα, «χέρι με χέρι» στον δρόμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. 

Μόλις εχθές στις 12 του μήνα, οι ληστές μπήκαν στο ίδιο κατάστημα, αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. 
Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»  και εμφανώς συγκινημένη αναφέρθηκε στα δύο συμβάντα:  «Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών, ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες, γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας. Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα».

«Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της. 

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmv3jojbo2zt)

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Σεπτεμβρίου  η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε γνωστοποιήσει μέσω social media ότι το κατάστημά της στο Περιστέρι, είχε διαρρηχθεί για πρώτη φορά. Η ίδια ανάρτησε σε stories φωτογραφίες από τις ζημιές στο κατάστημα, καθώς και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τη στιγμή που οι διαρρήκτες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος.

Κλείσιμο
Ακόμα και μετά από το δυσάρεστο συμβάν, εκείνη δεν έχασε την ψυχραιμία και το χιούμορ, που τη χαρακτηρίζει. Πάνω στα στιγμιότυπα έγραψε: «Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι κρέμες μας είναι κοσμήματα τελικά! Μα να μπείτε για τα La vie en Rose; Πρώτη φορά βλέπω διάρρηξη ψυγείου, αλήθεια».
Katsafadou___2_
Katsafadou___1_
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και χθες, όταν η επειρηματίας δημοσοποίησε μέσω ανάρτησης στο Instagram τη σπασμένη τζαμαρία του καταστήματός της. 

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στον χώρο σου και σου κλέψουν τις κρέμες σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Εγώ δεν σταματάω να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.



Ειδήσεις σήμερα:

Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης: Εφετείο εσύ, Άρειο Πάγο εγώ...

Συγκρούσεις στα σύνορα Αρμενίας- Αζερμπαϊτζάν: Eπιχειρούν προέλαση, λέει το Γερεβάν

Το αστείο στα βραβεία Emmy για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τις νεαρές συντρόφους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης