Πολίνα Πορίζκοβα: «Το να σε θεωρούν όμορφη, ακυρώνει οτιδήποτε άλλο για εσένα»

Πολίνα Πορίζκοβα: «Το να σε θεωρούν όμορφη, ακυρώνει οτιδήποτε άλλο για εσένα»

Το 57χρονο μοντέλο μίλησε για την ομορφιά, την αυτοπεποίθηση και απάντησε στα σχόλια που της λένε πως «εφόσον είναι όμορφη, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο»

polina-porizkova
Αν και δεν θα περίμενε κανείς η Πολίνα Πορίζκοβα να έχει ανασφάλειες, μιας και το όνομά της έχει συνδεθεί με την απόλυτη ομορφιά και η ίδια κάποτε είχε χαρακτηριστεί ως «η βασίλισσα του μόντελινγκ», η ίδια αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η 57χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της, εξηγώντας τους πως πάντα «πίσω από μια λάμψη, κρύβεται μια γυναίκα με ανασφάλειες».

Ανέφερε επίσης, πως συχνά όταν συνδέουν κάποια με την «απόλυτη ομορφιά», ακυρώνουν όλες τις υπόλοιπες ιδιότητές της.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφιση που είχε κάνει για το Harper's Bazaar της Τσεχίας και κάτω από αυτή έγραψε: «Όταν αναρτώ κάτι για τις ανασφάλειές μου, πολλοί από εσάς σχολιάζετε πως "αν σκέφτομαι εγώ ότι είναι δύσκολο, τότε τι να πείτε εσείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι". Οι άνθρωποι νομίζουν πως η επιβεβαίωση για την εξωτερική μας εμφάνιση, χτίζει την αυτοπεποίθηση. Όμως, η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να σε επιβεβαιώνουν σαν άνθρωπο. Να σε ακούν και να σε αγαπούν. Το να σε θεωρούν όμορφη, ακυρώνει οτιδήποτε άλλο για εσένα. Η ομορφιά γίνεται η επαγγελματική σου κάρτα».


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτό είναι μονάχα η επιβεβαίωση του πώς φαίνεσαι. Κάθε ατέλεια, κάθε μικρό σου μειονέκτημα επισημαίνεται και γίνεται θέμα συζήτησης, λες και έχει καμιά σπουδαία σημασία. Οτιδήποτε κρύβεται κάτω από τον λείο μανδύα της ομορφιάς, είναι άσχετο. Οι άνθρωποι σκέφτονται πως αν είχαν αυτό που δεν τους δόθηκε, οι ζωές τους θα ήταν καλύτερες. Όμως, είσαι ακόμα εσύ. Όπως σχηματίστηκες από την ανατροφή σου και τις καταστάσεις που έζησες».


Ειδήσεις σήμερα:

Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ έως το Σάββατο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τούρκοι ψαράδες αναλαμβάνουν και ρόλο… επιτηρητή στο Αιγαίο για την «Γαλάζια Πατρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης