Πολίνα Πορίζκοβα: Το 56χρονο σούπερ μόντελ μεγαλώνει και νιώθει «αόρατη» για τους άνδρες

Πολίνα Πορίζκοβα: Το 56χρονο σούπερ μόντελ μεγαλώνει και νιώθει «αόρατη» για τους άνδρες

Αν και θεωρείται η «θεά του μόντελινγκ», οι άνδρες την προσπερνούν, για να μιλήσουν σε κάποια μικρότερη - «Τους φλερτάρω και δεν με αφήνουν καν να τελειώσω την πρότασή μου»  λέει, μεταξύ άλλων

paulina_portzikova_xr
Αν και στα 56 της χρόνια, η εικόνα της παραμένει εντυπωσιακή και σέξι, η Πολίνα Πορίζκοβα νιώθει πλέον, «αόρατη» για τους άνδρες.

Το διάσημο μοντέλο που συχνά μοιράζεται τις απόψεις της γύρω από τη γυναικεία φύση, τα γηρατειά και τη φυσική ομορφιά, μίλησε στους Times και αναφέρθηκε αυτή τη φορά στους άνδρες.


Όπως εξήγησε, ενώ στα «νιάτα» της είχε συνηθίσει να τη διεκδικούν στις περισσότερες εμφανίσεις της, πλέον, είναι η ίδια που προσπαθεί να βρει κάποιον για να «φλερτάρει».

«Είμαι τελείως αόρατη πλέον. Μπαίνω σε ένα πάρτι και προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες κι εκείνοι απλά με προσπερνούν πριν καν τελειώσω την πρότασή μου για να κυνηγήσουν κάποια, που θα είναι 20 χρόνια νεότερή μου. Έχω τρία καλά στοχεία, είμαι ελεύθερη, ντύνομαι όμορφα και προσπαθώ. Και παρόλα αυτά, τίποτα δεν πιάνει», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Κλείσιμο

Το συναίσθημα αυτό όμως, δεν είναι εντελώς καινούριο για εκείνη. Όπως αναφέρει, η πρώτη φορά που ένιωσε κάτι παρόμοιο ήταν όταν ξεκίνησε η κρίση στον γάμο της.

Ένιωθε τέτοια αδιαφορία από τον σύντροφό της, που ξεκίνησε να κοιτάει άλλους άνδρες. Όμως, η συμπεριφορά του την είχε επηρεάσει τόσο πολύ, που θεωρούσε πως κανείς δεν θα την κοιτάξει ξανά.


«Ο σύζυγός μου δεν ενδιαφερόταν για μένα. Άρχισα τότε να κοιτάω γύρω μου και τελικά, συνειδητοποίησα πως ήμουν αόρατη για τον περισσότερο κόσμο. Όλη αυτή η κατάσταση με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου», δήλωσε.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που είναι πλέον, τόσο ενεργή στα social media που διατηρεί. Θέλει να δώσει στις γυναίκες το συναίσθημα που λείπει από εκείνη, αυτό της σιγουριάς και να τους θυμίσει ότι καμία δεν είναι αόρατη.



«Πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα και να επιμείνουμε ότι δεν είμαστε αόρατες. Εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα άφηναν τις γραμμές κάτω από το στόμα τους ανέγγιχτες ή τις ρυτίδες στο μέτωπό τους. Να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα τολμούσαν να μεγαλώσουν», τόνισε στο τέλος της συνέντευξής της.


Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης