Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Προσπαθώ να βρω καλλιτεχνικούς λόγους για να κάνω κάτι, αλλιώς βαριέμαι»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Προσπαθώ να βρω καλλιτεχνικούς λόγους για να κάνω κάτι, αλλιώς βαριέμαι»

Ο ηθοποιός μίλησε για την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως «Καραπάνος» στον «Σασμό» και τον νέο του ρόλο στον «Παράδεισο των κυριών»

lazaros-georgakopoulos
Για τον ρόλο του «Καραπάνου» στη σειρά «Σασμός» και τη συμμετοχή του στον «Παράδεισο των κυριών» μίλησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του, όσο και στις αντιδράσεις του κόσμου και την αγάπη που του έδειξε.

«Υπήρχε φοβερή αγάπη από τον κόσμο και την εκδήλωναν παντού, στον δρόμο, την παράσταση, τα μαγαζιά. Έμπαινα να πάρω κάτι και μου κέρναγαν τα πάντα κι εμένα και όλους, που ήταν μαζί μου. Ήταν πολύ όμορφο και αστείο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, γιατί είχα και χρόνια να κάνω τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmk1y3ztypv5)

«Νομίζω ότι δεν είχα βρεθεί σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο "Σασμός" έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος ποτέ δεν είδε την τηλεόραση σαν κάτι που θα τον βοηθούσε οικονομικά, αλλά σαν τέχνη. «Ποτέ δεν την είδα την τηλεόραση σαν κάτι, το οποίο ήταν για οικονομικούς λόγους. Πάντοτε προσπαθώ να βρω καλλιτεχνικούς λόγους, για να κάνω τα πράγματα που κάνω, αλλιώς βαριέμαι», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» και στη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος και υποδυόταν τον γιο του στον «Σασμό».

«Είναι κάτι το οποίο το έχουμε αγαπήσει πολύ, είναι πολύ φινετσάτο και ιδιαίτερο. Σίγουρα είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με τον Σασμό. Με έχει συνεπάρει. Η σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα δεν είναι ακριβώς η ίδια, αλλά υπάρχει ένταση μεταξύ μας», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης