Η Ελένη Βαΐτσουβρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αμερική και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η ηθοποιός, την οποία θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια», επισκέφτηκε την Αριζόνα και φρόντισε να φωτογραφηθεί με φόντο το πανέμορφο τοπίο.
Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βαΐτσου ποζάρει μπροστά από μία καταπράσινη «ζούγκλα» με μπανανιές, φορώντας ένα επίσης πράσινο μπικίνι.
Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της αστειεύτηκε σχετικά με το τοπίο που επισκέφτηκε, αναφέροντας πως στην πραγματικότητα δεν ήξερε τι να γράψει για την εν λόγω φωτογραφία.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Ήθελα να γράψω κάτι σχετικό με ζούγκλα κ λιοντάρια (επειδή είμαι λέων στο ζώδιο) αλλά μου είπαν πως τα λιοντάρια ζούνε στη Σαβάνα και θα ήταν πιο ταιριαστό να γράψω κάτι για πιθήκια…! δεν γράφω τίποτα».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.