Κοινωνία Ώρα Mega: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής

Κοινωνία Ώρα Mega: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη - Δείτε τη δημοσίευση της παρουσιάστριας

koinonia_wra_mega__1_
Όπως όλα έδειχναν οι Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν τη Δευτέρα στις 22 του Αυγούστου στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega με την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν και η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται, καθώς η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά.
Η ίδια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το θετικό τεστ της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μη με γελούν τα μάτια μου; Και όμως είμαι και πάλι θετική».

Ενώ με μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της εκπομπής έστειλε το δικό της μήνυμα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Έλα Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.. βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού…».
voylgari_


Κλείσιμο

Η ανακοίνωση του καναλιού για την αναβολή της πρεμιέρας

«Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ»

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης