Ανθή Βούλγαρη για metoo: «Υπάρχει και στα media απόστημα που πρέπει να σπάσει»
Το metoo ήταν η αρχή για να καταλάβουμε όλοι πως κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα προσωπικά μας όρια», είπε η δημοσιογράφος
Η Ανθή Βούλγαρη και οΙορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και μίλησαν και για το κίνημα metoo. Στην ερώτηση αν υπάρχει και στη δημοσιογραφία απόστημα που πρέπει να σπάσει οι δύο παρουσιαστές απάντησαν σχετικά:
Ι.Χ.: «Όχι, δεν έχω βρεθεί. Περιπτώσεις έχω ακούσει, αλλά είναι στο πλαίσιο της φήμης και του κουτσομπολιού. Προφανώς και θα υπάρχουν περιστατικά όπως αυτά που αναδείχθηκαν πρόσφατα στο θέατρο και μπορεί να έχουν κουκουλωθεί, ειλικρινά όμως δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο στη δημοσιογραφία. Τοξικά περιβάλλοντα σε εργασιακούς χώρους δουλειάς υπάρχουν, κυρίως με προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ δημοσιογράφων. Αν υπάρχουν ζητήματα metoo, μακάρι να έρθουν στο φως».
Α.Β.:«Το metoo ήταν η αρχή για να καταλάβουμε όλοι πως κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα προσωπικά μας όρια. Ήρθε η ώρα να πάψει το θύμα να αντιμετωπίζεται ως θύτης. Φυσικά και υπάρχει και στα media απόστημα που πρέπει να σπάσει. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να καταλάβουν οι εν δυνάμει θύτες πως θα υπάρξει τιμωρία και κοινωνική κατακραυγή».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.