Κουέντιν Ταραντίνο: Αποθεώνει το Top Gun - «Είναι ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα»

Κουέντιν Ταραντίνο: Αποθεώνει το Top Gun - «Είναι ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα»

«Κανονικά δεν σχολιάζω νέες ταινίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης

Tarantino__1_
O Κουέντιν Ταραντίνο μιλώντας στο podcast του ReelBlend και απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την ταινία Top Gun: Maverick υποστήριξε με πάθος: «Λατρεύω το Top Gun: Maverick. Σκέφτηκα ότι ήταν φανταστικό». 

Μάλιστα ο καταξιωμένος σκηνοθέτης σε συνέχεια των δηλώσεων του είπε: «Κανονικά δεν σχολιάζω νέες ταινίες και τόσο πολύ, γιατί τότε νιώθω υποχρεωμένος πως πρέπει να πω καλά πράγματα, διαφορετικά είναι σαν να χαστουκίζω κάποιον. Και δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο».
«Αυτή η ταινία και το West Side Story του Steven Spilberg ήταν ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα, από αυτά που πίστευα ότι δεν θα βλέπω πια», σημείωσε ο σκηνοθέτης του «Pulp Fiction» και του «Kill Bill».
Top Gun: Maverick | New Trailer | Paramount Pictures UK
Ο Ταραντίνο σχολίασε επίσης την επιστροφή του Βαλ Κίλμερ στη μεγάλη οθόνη, ο οποίος επανέλαβε τον ρόλο του ως «Iceman» από την αρχική ταινία. Έχοντας υποφέρει από καρκίνο στον λαιμό το 2015 και έχοντας προκληθεί βλάβη στις φωνητικές χορδές του ηθοποιού κανείς δεν περίμενε την επιστροφή του και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης τον αποθέωσε για αυτό.

Εκφράζοντας την αγάπη του για την πρωτότυπη ταινία που σκηνοθέτησε ο Τόνι Σκοτ, ο οποίος απεβίωσε το 2012, καθώς και για την ολοκαίνουργια κυκλοφορία, ο Tarantino πρόσθεσε: «Ο σκηνοθέτης Τζόσεφ Κοζίνσκι έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο σεβασμός και η αγάπη για τη μνήμη του Τόνι ​​ήταν παρούσα σε κάθε καρέ. Ήταν συνειδητά εκεί, αλλά με έναν πολύ ωραίο τρόπο, όπως επίσης βρισκόταν και στις σκέψεις του Κρουζ, όπως φάνηκε από την ερμηνεία του». 

Φεύγοντας από τη ζωή το 2012 ο Τόνι Σκοτ χάρισε στον αμερικανικό κινηματογράφο μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών και δημιούργησε ένα «μνημείο» για το Χόλιγουντ όταν κυκλοφόρησε το πρωτότυπο Top Gun το 1986. 


Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock 

Ειδήσεις σήμερα:

Fuel Pass 2: Πώς θα δείτε αν εγκρίθηκε η αίτησή σας - Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

Σκότωσε τη Νικολέττα και μπήκε στο τρένο για να το σκάσει

Ο νυν και ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς «σφάζονται» για τις γυμνές φωτογραφίες της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης