Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της.
Η καλεσμένη του βίντεο δεν ήταν άλλη από την κόρη της, Αναστασία Ρουβά, με την οποία βρέθηκαν στο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα για συγκεκριμένο λόγο. Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα είπε η Κάτια Ζυγούλη στην έναρξη του βίντεο, η μεγάλη της κόρη είχε την ιδέα να κάνουν μαζί αυτό το βίντεο και να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία από την ιππασία καθώς και όσα πρέπει να ξέρουν όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτό.
Στην πορεία, η Κάτια Ζυγούλη διηγήθηκε μια τραυματική εμπειρία που είχε με άλογο όταν ήταν μικρή, επειδή τη δάγκωσε. Παρόλα αυτά δεν είπε τίποτα στους γονείς της από τον φόβο να μην τιμωρήσουν το άλογο.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή