Ντακότα Τζόνσον: Αντιδρά στο viral βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ - «Θεέ μου, γιατί έμπλεξαν κι εμένα;»

Ντακότα Τζόνσον: Αντιδρά στο viral βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ - «Θεέ μου, γιατί έμπλεξαν κι εμένα;»

«Η στιγμή που η Ντακότα Τζόνσον κατάλαβε, πως η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη απέναντι στον Τζόνι Ντεπ...», γράφει η λεζάντα του viral βίντεο

dacota-johnson-0
Δεκάδες συζητήσεις πυροδότησε η διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια των έξι εβδομάδων της δίκης. Μέσα στα πλαίσια της δίκης, ένα βίντεο από το 2015, ήρθε ξανά στην επιφάνεια και παρουσιάζει την Ντακότα Τζόνσον με τον 59χρονο ηθοποιό, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στο εν λόγω βίντεο, οι δυο τους προωθούν την ταινία «Black Mass» σε ένα πάνελ, ο Τζόνι Ντεπ παρουσιάζεται στην άκρη της σκηνής με την Ντακότα Τζόνσον, να της δείχνει το τραυματισμένο του δάχτυλο.

Ο τραυματισμός στο δάχτυλο, όπως κατέθεσε στην αίθουσα του δικαστηρίου της Βιρτζίνια, φέρεται να προκλήθηκε από την Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια ενός καυγά στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015. Ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι η τότε σύζυγος του, του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η 36χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Aqua Man, αρνήθηκε κάθε κατηγορία.
depp-heard3412

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Τζόνι Ντεπ, περιέγραψε με λεπτομέρειες τον ακρωτηριασμό του δαχτύλου του στον καβγά με την Άμπερ Χερντ.Εκείνη ισχυρίστηκε, ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι εκείνο το βράδυ και ότι αργότερα τον βρήκε με το δάχτυλο να αιμορραγεί, καθώς γράφει στους τοίχους με το αίμα του.

Τη στιγμή αυτή το βίντεο στο YouTube με λεζάντα «Η στιγμή που η Ντακότα Τζόνσον κατάλαβε πως η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη απέναντι στον Τζόνι Ντεπ...», κατέχει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.

The EXACT moment Dakota Johnson KNEW Amber Heard was VIOLENT towards Johnny Depp…

Κλείσιμο
Ωστόσο, η Ντακότα Τζόνσον μίλησε στο Vanity Fair και τόνισε, ότι δεν θυμάται εκείνη τη στιγμή και δεν της αρέσει να γίνεται μέρος του δημόσιου διαλόγου γύρω από τη δικαστική διαμάχη. «Είπα, "Για όνομα του Θεού, γιατί; Γιατί εμπλέκομαι σε αυτό;". Δεν το θυμάμαι καθόλου , αλλά σας παρακαλώ, βγάλτε με έξω από όλο αυτό. Μην το αφήσετε να πάει παραπέρα», είπε για το βίντεο που ήρθε ξανά στην επιφάνεια. «Το φαντάζεστε, ω, Θεέ μου, να με καλούσαν στο εδώλιο του μάρτυρα; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος παρακολουθεί [τη δίκη] σαν να πρόκειται για σόου. Είναι τόσο τρελό. Το ίντερνετ είναι άγριο μέρος», ανέφερε η 32χρονη ηθοποιός.

Σε συνέχεια των δηλώσεων της η ίδια μίλησε για την «cancel culture»: «Δυσκολεύομαι με το όρο- την όλη ιδέα πίσω από την ακύρωση ενός ανθρώπου, σαν να είναι ραντεβού. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη στη ζωή τους. Το νόημα του να είσαι ζωντανός είναι να τα ανακαλύπτεις. Το να πληγώνεις και να βλάπτεις άλλους, δεν είναι εντάξει. Υπάρχουν συνέπειες για αυτές τις πράξεις».

«Αλλά η ιδέα ότι το Twitterverse αποφασίζει αν κάποιος ξαφνικά δεν υπάρχει πια είναι τρομακτική και λάθος. Νομίζω ότι θα περάσει.  Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο, τελικά. Επίσης, το Twitter αποτελεί, τύπου το 12% του κόσμου. Θέλω να πω, μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορούν καν να συλλαβίσουν», δήλωσε η Ντακότα Τζόνσον κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος Κίρκη: Έχω φωτογραφία της που είναι πάρα πολύ χτυπημένη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης