Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκάλυψε αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκάλυψε αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου

Η Βασιλική από τη «Γη της ελιάς» μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και τη σχέση που έχει με τον τηλεοπτικό της σύζυγο

ifigenia_tzola
Η Ιφιγένεια Τζόλα, η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική της «Γης της Ελιάς» ήταν η χθεσινοβραδινή καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η ηθοποιός πέρασε και από την καθιερωμένη ανάκριση και μίλησε τόσο για την πορεία της στην υποκριτική όσο και για τη σχέση της με τον Διονύση Παπανδρέου.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0x6cefmor5)

«Η συνεργασία με την παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, για το οποίο είμαι ευγνώμων. Η συνεργασία προέκυψε γιατί μια φίλη της μητέρας μου είχε ακούσει ότι γινόταν ένα κάστινγκ και ήξερε ότι εγώ ασχολούμαι με την υποκριτική, με ενημέρωσε και πήγα. Ύστερα από τρεις δοκιμαστικές σκηνές ήρθε ο ρόλος στις “8 Λέξεις”, εκεί όπου βρήκα εξαιρετικούς ανθρώπους, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Έμαθα πάρα πολλά και τους νιώθω τόσο πολύ κοντά μου, που για εμένα είναι τόσο ιδανικές και τέλειες αυτές οι συνθήκες που είναι ένα όμορφο όνειρο το οποίο διαρκεί 3,5 χρόνια», δήλωσε αρχικά και συνέχισε για τη «Γη της ελιάς»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0xgzew9to1)
Κλείσιμο

«Είναι ένας ρόλος τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους, οπότε δοκίμασα τον εαυτό μου σε κάτι ακόμα. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι είχα και έχω να ενσαρκώσω έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, με πεισμώνει στο να εξελιχθώ. Μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί βλέπω και την ανταπόκριση του κόσμου. Απολαμβάνω την επιτυχία του ρόλου και της σειράς και πέρα από το προσωπικό κομμάτι, είναι τόση μεγάλη η αγάπη του κόσμου που με συγκινεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Αγωνία τέλος - Μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμοί

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια πέφτοντας πάνω σε δέντρο - Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος ο φάκελος Μητσοτάκη για το ΝΑΤΟ - Στο ίδιο τραπέζι με Ερντογάν στη Μαδρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης