Ο Γιώργος Καράβαςβρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων.
Το γνωστό μοντέλο και κριτής πλέον, του GNTMαναφέρθηκε στη νέα του θέση και δήλωσε χαρούμενος που παραμένει στο κανάλι.
«Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι νέο στην καρέκλα του κριτή. Είμαι ο Γιώργος και είναι ακριβώς το ίδιο για εμένα. Δεν ξέρω αν είναι εξέλιξη ή όχι, πάντως με χαροποιεί το γεγονός ότι θα είμαι στο Star για τρίτη συνεχόμενη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cks687l8h0ft)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ρόλους των υπόλοιπων κριτών, αλλά και στην «είσοδο» της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία έχει συζητηθεί ιδιαίτερα.
«Θα σας αφήσω με την απορία νας σας καίει το αν η καρέκλα της Σοφίας Χατζηπαντελή θα είναι για guest κριτές. Η Σοφία είναι ένα άτομο εξαιρετικό και κανένας, μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει κανέναν. Είναι top model κι έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο τοπ στον χώρο», τόνισε.
«Δεν το ακούω καν ότι η κριτική επιτροπή είμαστε όλοι φίλοι της Βίκυς Καγιά», πρόσθεσε στη συνέχεια και ανέφερε επίσης, πως κανείς από τους προηγούμενους κριτές του GNTM δεν του έστειλε μήνυμα για να του πει «καλή επιτυχία».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.