O γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το νυφικό, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η αναπάντεχη άφιξη του πρώην της

O γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το νυφικό, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η αναπάντεχη άφιξη του πρώην της

Η ποπ σταρ και ο Σαμ Ασγκάρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λος Άντζελες - Μόνο ο αδερφός της παραβρέθηκε στο μυστήριο

britney-gamos-arthro
13 χρόνια αφότου κατάφερε να «σπάσει τα δεσμά» της κηδεμονίας της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι επιτέλους, ευτυχισμένη.

Η ποπ σταρ κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμ Ασγκάρι.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με 60 μόνο καλεσμένους. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ίδιας και της οικογένειάς της, κανείς τους δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο, παρά μόνο ο αδερφός της, Μπράιαν.

Στο ευτυχές γεγονός δεν παραβρέθηκαν ούτε τα παιδιά της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς. Ωστόσο, ο δικηγόρος του πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε στο People και ανέφερε πως «οι γιοι της είναι πολύ ευτυχισμένοι για εκείνη».



Οι λαμπεροί καλεσμένοι
Ανάμεσα στους καλεσμένους της βρέθηκαν πολλά επώνυμα πρόσωπα, όπως η Μαντόνα, η Πάρις και η Κάθι Χίλτον, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, η Μαρία Μενούνος, αλλά και η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία και επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της.






Κλείσιμο




Το νυφικό
Η δημοφιλής σχεδιάστρια πρόσφατα είχε εμφανιστεί σε μία ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram κι όπως όλα δείχνουν, οι δύο γυναίκες μάλλον είχαν συναντηθεί για τις τελευταίες πρόβες νυφικού.

donatella1_2

Το νυφικό της Σπίαρς είχε ένα στενό μπούστο με χαμηλή λαιμόκοψη κι ένα τεράστιο σκίσιμο μέχρι τους γοφούς, στο πλάι της φούστας.

Η τραγουδίστρια φόρεσε το φόρεμα με ένα μακρύ πέπλο και στον λαιμό της υπήρχε ένα λευκό choker με ένα διαμάντι στο κέντρο. Βραχιόλια με διαμάντια και διάφανα λευκά γάντια, ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Τη νύχτα του γάμου της, η ποπ σταρ άλλαξε άλλα τρία ρούχα, τα οποία ήταν όλα Versace.



Όπως αναφέρουν πηγές στο ΤΜΖ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ κατευθυνόταν προς τον αγαπημένο της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Can't Help Falling in Love» του Έλβις Πρίσλεϊ.


Ο μάνατζερ του Σαμ Ασγκάρι δήλωσε στο People: «Είμαι εκστασιασμένος που αυτή η μέρα έφτασε επιτέλους και είναι παντρεμένοι. Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Είναι τόσο στοργικός και υποστηρικτικός σε κάθε της βήμα».

Από τον γάμο τους όμως, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Η τραγουδίστρια είδε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της να κηλιδώνεται όταν ο πρώην σύζυγός της Τζέισον Αλεξάντερ, θέλησε να της χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ, μάλιστα μετέδωσε σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης στον γάμο στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της ποπ σταρ.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.

Το love story τους
Ο έρωτάς τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Slumber Party».

«Ήμουν ενθουσιασμένος που θα γνώριζα μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών», είπε ο Ασγκάρι στο Men’s Health τον Ιούλιο του 2018. «Ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι εκείνος «έσπασε τον πάγο» ανάμεσά τους και στην προσπάθειά του αυτή, παραλίγο να τα καταστρέψει όλα.

«Εκείνη είπε: “Γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ” και της είπα “Συγγνώμη, πώς σε είπαμε;” Προσπάθησα να είμαι αστείος. Δεν νομίζω ότι το κατάλαβε κανείς», εξομολογήθηκε ο Ασγκάρι. Για καλή του τύχη, η Σπίαρς είδε πίσω από αυτό το ατυχές αστείο, τον έρωτα της ζωής της. Ξεκινώντας από μία συζήτηση για το σούσι και το καλό φαγητό, οι δυο τους έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου.

«Βρήκα τον αριθμό του στην τσάντα μου. Είπα: “Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά χαριτωμένος”», ανέφερε η σταρ κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης τον Ιανουάριο του 2017 και συνέχισε: «Λοιπόν, του τηλεφώνησα, και έκτοτε, είναι απλώς ένα πραγματικά πολύ αστείο άτομο». Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού, ο Ασγκάρι ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Σπίαρς, από τις περιοδείες μέχρι και τη νοσηλεία σε μονάδα ψυχικής υγείας, που κατά καιρούς έχει ανάγκη η τραγουδίστρια.

«Ο Σαμ ήταν ένα απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Μπρίτνει», έχει αναφέρει μια πηγή στο Us Weekly αποκλειστικά τον Μάιο του 2019. «Είναι ένα τόσο αισιόδοξο φως στη ζωή της».




Τρίτη σύλληψη σε 13 μήνες για τον πρώην της Σπίαρς

Η σύλληψη του Αλεξάντερ είναι η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει επίσης ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία.

Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Ο Αλεξάντερ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο δικηγόρος της Σπίαρς αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Αλεξάντερ στον χώρο όπου έγινε η τελετή και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή. Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας δήλωσε ότι «συνεργάζεται προσωπικά με το αστυνομικό τμήμα για να διασφαλίσει ότι ο κ. Αλεξάντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο και τις κυρώσεις που προβλέπονται.

«Ο Τζέισον Αλεξάντερ τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura για την άμεση ανταπόκριση και την καλή δουλειά τους», δήλωσε ο Rosengart, στο TMZ.

Ένας φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που ο Αλεξάντερ συνελήφθη από την ασφάλεια και καθηλώθηκε στο έδαφος. Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ό,τι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».



Ο Αλεξάντερ και η Σπίαρς παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί. Στο 10λεπτο live βίντεο στο Instagram, ο Αλεξάντερ φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας της Σπίαρς, καθώς καταγράφει τι ακριβώς πρόκειται να κάνει. Συναντά αρκετό προσωπικό ασφαλείας και δηλώνει ανοιχτά το όνομά του και την πρόθεσή του: «Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγος της εισέβαλε στον γάμο της




Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη άτομο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Μητσοτάκης στο Politico: Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συντρίψουν το ανθρώπινο πνεύμα με εκφοβισμό και όπλα

Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης