Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απιστία αλλά και για τη δύσκολη στιγμή που έζησε όταν η μητέρα της «έφευγε» από τη ζωή και ο κόσμος στο νοσοκομείο τής ζητούσε φωτογραφίες.
«Νιώθω ευτυχής που είμαι στην παράσταση “Ματωμένος γάμος”. Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω έρθει αντιμέτωπη με την απιστία. Το έψαχνα γιατί κάτι μου έλεγε το ένστικτό μου. Με έχουν ζηλέψει σε φυσιολογικά επίπεδα, ήμουν πάντα τυπική. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω επάγγελμα, αλλά έκανα και άλλες δουλειές. Θεωρώ τιμή μου να θέλει κάποιος να βγάλει φωτογραφία μαζί μου. Πέθαινε η μητέρα μου και στο νοσοκομείο μού ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία», είπε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η ηθοποιός είπε: «Τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω στο εγγόνι μου. Οι γονείς του εγγονού μου με μαλώνουν επειδή το καλομαθαίνω».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.