Ασκήσεις γιόγκα με το μαγιό της έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου, δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο στα social media.
Το μοντέλο και ηθοποιός ανάρτησε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εμφανίστηκε να κάνει ντουζ, μερικές ασκήσεις, ενώ σε άλλες στιγμές χαλάρωνε κάτω από τον ήλιο, όσο φορούσε ένα animal print μπικίνι.
Η Κλέλια Ανδριολάτου συνόδευσε την ανάρτησή της με το «Summer Place» του Πέρσι Φέιθ.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.