Η Σοφία Δανέζη για την κατάθλιψη: «Φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο»

Η Σοφία Δανέζη για την κατάθλιψη: «Φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο»

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του BIg Brother αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κατάθλιψη από την οποία ταλαιπωρείται - Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της 

danezi
Δηλώσεις παραχώρησε η Σοφία Δανέζη και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother, αλλά και την κατάθλιψη, που βιώνει τελευταία.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day κι αναφέρθηκε αρχικά, στον λόγο που συμμετείχε στο ριάλιτι.

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι, νόμιζα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μία εποχή, που ο κορωνοϊός επικρατεί μέχρι σήμερα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως της έγινε μία τηλεοπτική πρόταση, η οποία όμως, δεν την ενδιέφερε.

«Απέρριψα την πρόταση, που μου έγινε για την τηλεόραση, γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν θα με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου. Δεν με νοιάζει», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjjwl0zan30h)

Όπως είπε αργότερα, το show που θα ήθελε να είχε πάρει μέρος είναι το J2US. «Αυτό θα μου άρεσε, γιατί έχει σχέση με το τραγούδι. Για ταίρι μου θα ήθελα τον Νίκο Μουτσινά», ανέφερε.

Κλείσιμο
Όσο για τις θυσίες που έχει κάνει για το τραγούδι, η Σοφία Δανέζη εξομολογήθηκε: «Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για το τραγούδι είναι η προσωπική μου ζωή και το ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά πράγματα και στη δουλειά, αλλά δεν θέλω να στηριχτώ στην πλάτη κανενός. Μόνο στη δική μου. Πληρώνω μόνη μου τα τραγούδια μου και τα βίντεοκλιπ. Πηγαίνω εδώ κι εκεί στην επαρχία και μαζεύω τα χρηματάκια μου για να πληρώνω μόνη μου, γι' αυτό κι έχω λίγα τραγούδια. Πολλές φορές, λέω "φτάνει, τέλος"».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, από την οποία και ταλαιπωρείται. «Η κατάθλιψή μου κρατάει τρεις ημέρες. Όταν με πιάσει, πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμες για εμένα οι συμβουλές του ειδικού στη ζωή μου. Φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης