Σοφία Δανέζη: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με είχε μπλοκάρει στα social media, πριν καν μπούμε στο σπίτι του Big Brother»

Σοφία Δανέζη: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με είχε μπλοκάρει στα social media, πριν καν μπούμε στο σπίτι του Big Brother»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για την σχέση της με την συμπαίκτριά της και για το πώς εξελίχθηκε η φιλία της με τον Δημήτρη Κεχαγιά

δανεζη_σοφια
Η Σοφία Δανέζη μίλησε για την εμπειρία της στο Big Brother, καθώς και για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Όταν οι δύο παίκτες βρίσκονταν στο σπίτι του Big Brother, φαίνονταν να είχαν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα, οι φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού όμως, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν απομακρυνθεί και δεν κάνουν πλέον παρέα. Η Σοφία Δανέζη μίλησε σχετικά με την σχέση τους στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε όμως, πλέον. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σου κι εσύ στην δική τους για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του. Στην αρχή μπορεί να κάναμε παρέα, όμως μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα», ανέφερε η Σοφία Δανέζη.



Μία ακόμα σχέση της μέσα στο σπίτι του Big Brother είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα εκείνο το διάστημα και δεν είναι άλλη από την σχέση της με την συμπαίκτριά της, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Όπως αποκαλύπτει η Σοφία Δανέζη, όλο αυτό μεταξύ τους είχε ξεκινήσει πριν καν μπουν στο σπίτι του ριάλιτι.

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη στο ριάλιτι. Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα μπει στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις, εσύ δεν θα έψαχνες ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο, είδα την κοπέλα και δεν ήξερα καν ποια είναι. Όταν ρώτησα, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμου δηλαδή, από πριν μπλοκαρισμένη. Τώρα πια, με έχει ξεμπλοκάρει», είπε.






Ειδήσεις σήμερα:

Ομιλία Μενέντεζ στο Μουσείο της Ακρόπολης: Ιδανικός εταίρος των ΗΠΑ η Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών με ευρωπαϊκό ένταλμα

Ιωάννινα: Ποτάμια οι δρόμοι από ισχυρή βροχόπτωση - Πεσμένα δέντρα και διακοπές ρεύματος (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης