Τομ Πάρκερ: Η σπαρακτική ομιλία της συζύγου του στην κηδεία του: «Αδελφές ψυχές, αυτό ήμασταν»

Τομ Πάρκερ: Η σπαρακτική ομιλία της συζύγου του στην κηδεία του: «Αδελφές ψυχές, αυτό ήμασταν»

«Αν μόνο η αγάπη μπορούσε να σε είχε σώσει θα ζούσες για πάντα, θα ασε κουβαλάω για πάντα μαζί μου», είπε η Κέλσι Χάρνγουικ και έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν

parker2
Ο θάνατος του  Τομ Πάρκερ, μέλους του συγκροτήματος «The Wanted», σκόπρισε με θλίψη τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας. Ο Πάρκερ έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας επιθετικής μορφής καρκίνου στον εγκέφαλο, με την οποία διαγνώστηκε και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την οικογένειά του να είναι απαρηγόρητη.

Η Κέλσι Χάρνγουικ, απέτισε φόρο τιμής στην «αδελφή ψυχή» της, όπως αποκάλεσε τον Πάρκερ, μέσα από το ηχογραφημένο μήνυμα που έδωσε στην Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης.
Τα λόγια της Κέλσι ράγισαν καρδιές, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε κλάματα.

«Τομ ήσουν αληθινός πολεμιστής τους τελευταίους 18 μήνες. Δεν το επέτρεψες να σε κρατήσει πίσω», είπε αρχικά η Κέλσι και συνέχισε:

«Πάντα θα ξέρουν πόσο τους αγαπούσες και ας είμαστε ειλικρινείς, έχουν τον καλύτερο φύλακα άγγελο να τους φυλάει στη ζωή, όπως τον έχω και εγώ. Θα συνεχίσουμε την κληρονομιά σας για πάντα. Αν μόνο η αγάπη μπορούσε να σε είχε σώσει, θα ζούσες για πάντα».
Στη συνέχεια, η σύζυγος του αδικοχαμένου τραγουδιστή ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Αδελφές ψυχές, αυτό είμαστε. Είστε ο καλύτερός μου φίλος αλλά περισσότερο ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που με ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και που ξέρω και εγώ καλύτερα από οποιονδήποτε. Είσαι αυτός που με αποδέχτηκες και πίστεψες σε μένα πριν από οποιονδήποτε άλλο και ζήσαμε πραγματικά χίλια χρόνια σε 13 χρόνια.



Περάσαμε μια ζωή μαζί και θα σε κουβαλάω μέσα μου, αδερφή ψυχή μου μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Οι ψυχές μας είναι ατελείωτες, μπορώ να σε νιώσω μαζί μου τώρα θυμήσου ότι σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορείς να πεις ποτέ. Θα είσαι πάντα ο άγγελός μου στον ουρανό».



Το «παρών» στην τελετή έδωσαν τα μέλη του συγκροτήματος αλλά και πολλοί από τους θαυμαστές του Τομ Πάρκερ. Οι σπαρακτικές φωτογραφίες και τα βίντεο από την κηδεία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την υποβασταζόμενη Κέλσι να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκριά της.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης