Γιώργος Παρτσαλάκης: Η επική του φάρσα και η «απογοήτευση» του Κούλλη Νικολάου

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η επική του φάρσα και η «απογοήτευση» του Κούλλη Νικολάου

Ο ηθοποιός έκανε φάρσα στον παραγωγό της σειράς, που πρωταγωνιστεί, λέγοντάς του ότι πρέπει να αποχωρήσει προσωρινά από τα γυρίσματα για να βρεθεί στο Ουζμπεκιστάν - Δείτε βίντεο

partsalakis
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έκανε μία επική φάρσα στον Κούλλη Νικολάου, τον παραγωγό της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», όπου και πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και στα πλαίσια του παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια», όταν η κάρτα έδειξε «θάρρος», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης του εξήγησε πως θα έπρεπε να κάνει μία τηλεφωνική φάρσα στον Νικολάου.

Το «concept» ήθελε τον Γιώργο Παρτσαλάκη να πείθει τον Κούλλη Νικολάου ότι γνώρισε μία γυναίκα από το Ουζμπεκιστάν και πρέπει να αποχωρήσει για δύο εβδομάδες από το γύρισμα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά της.

Μάλιστα, ο ηθοποιός του εξήγησε πως η πτήση του έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και ήταν κάθετος πως πρέπει να του «σταθεί» σε αυτόν τον έρωτα που ζει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9w2oj0xo3t)

Ο Κούλλης Νικολάου από τη μεριά του ξαφνιάστηκε, του εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται έτσι εύκολα και του ζήτησε 10 λεπτά να σκεφτεί τι μπορεί να γίνει.

«Χ... με. Είσαι μεγάλο αγόρι, δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις. Απλά, μην καταστραφείς για μια γκ.....», του είπε απογοητευμένος στο τέλος ο Κούλης Νικολάου και του έκλεισε το τηλέφωνο.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Σοϊγκού: Το θρίλερ με την ανακοπή «όχι από φυσικά αίτια» και τα σενάρια για μαζικές εκκαθαρίσεις του Πούτιν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια


Σταύρος Λογαρίδης: Η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης