O Στίβεν Σπίλμπεργκ έφαγε «κράξιμο» για τη δήλωση που έκανε για τους ηθοποιούς του «Squid Game»

O Στίβεν Σπίλμπεργκ έφαγε «κράξιμο» για τη δήλωση που έκανε για τους ηθοποιούς του «Squid Game»

Ο θρυλικός σκηνοθέτης επαίνεσε τη σειρά του Netflix, ωστόσο προκάλεσε την οργή αρκετών θαυμαστών μετά από κάτι που είπε για τους πρωταγωνιστές 

squid-game
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιχείρησε να κάνει θετικά σχόλια για την κορεατική δραματική σειρά του Netflix, «Squid Game», ωστόσο επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline, ο σκηνοθέτης τόνισε ότι η σειρά ανέτρεψε τα δεδομένα. «Πριν από πολύ καιρό, οι εγχώριοι αστέρες ήταν αυτοί που έφερναν το κοινό στις ταινίες. Σήμερα, είναι ενδιαφέρον, άγνωστοι άνθρωποι μπορούν να πρωταγωνιστούν σε ολόκληρες μίνι σειρές, μπορούν να παίζουν σε ταινίες», είπε ο Σπίλμπεργκ.

Τα σχόλιά του έγιναν μετά από συζήτηση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Παραγωγών, κατά την οποία ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επαίνεσε την υπηρεσία streaming, που δίνει σε «άγνωστους ηθοποιούς» την ευκαιρία να πρωταγωνιστούν σε σειρές.
squid-game1

Εξέφρασε επίσης τη θέση ότι έχει παρέλθει η εποχή, που η συμμετοχή σταρ σε μια ταινία οδηγούσε σε επιτυχημένα νούμερα και ότι ο κόσμος του streaming έχει ανοίξει μια εντελώς νέα φόρμουλα που επιτρέπει σε άγνωστους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε σειρές.

Κλείσιμο
Ωστόσο, οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς που παρακολούθησαν τα σχόλια του Σπίλμπεργκ, εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους που ένας Αμερικανός, αναφερόταν στους αστέρες της σειράς ως «άγνωστοι».

«Τόσο εξοργισμένος από το σχόλιο του Στίβεν Σπίλμπεργκ για το καστ του #SquidGame. Σοβαρά, εμείς οι Αμερικανοί πρέπει να κοιτάξουμε τον κόσμο γύρω μας και να σταματήσουμε να είμαστε τόσο γεμάτοι με τον εαυτό μας», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Κάποιοι άλλοι χρήστες αναφέρθηκαν επίσης στις επανειλημμένες φορές που τα μέλη του καστ του «Squid Game», έλαβαν ερωτήσεις στα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το πώς νιώθουν που πλέον είναι διάσημοι. Η αλήθεια όμως είναι ότι η σειρά είχε γνωστά ονόματα της νοτιοκορεατικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως ο Lee Jung-jae, που πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές εδώ και δεκαετίες.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ξεσπά» ο Μάνος και στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί»

Εννέα μήνες φυλάκιση σε κρατούμενο που προσπάθησε να αποδράσει από το Μεταγωγών στη Θεσσαλονίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκίνησε η δίκη - Εμφανίστηκε ο ηθοποιός, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης