Drake: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον γυναίκας που απειλούσε να σκοτώσει τον ίδιο και τον γιο του

Drake: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον γυναίκας που απειλούσε να σκοτώσει τον ίδιο και τον γιο του

Η γυναίκα φέρεται να έχει εμμονή με τον ράπερ από το 2017 - Απειλεί να σκοτώσει «με μία σφαίρα» τον ίδιο και τον 4χρονο γιο του

drake
Αίτηση για περιοριστικά μέτρα εναντίον μίας γυναίκας κατέθεσε ο Drake, καθώς ισχυρίζεται πως τον καταδιώκει εδώ και χρόνια, ενώ παρακολουθεί επίσης, το σπίτι του στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια και του στέλνει απειλητικά e-mails.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για μία 29χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει «εμμονή» με τον ράπερ. Του στέλνει απειλητικά μηνύματα, του εύχεται «να τον βρουν νεκρό» και λέει πως «θα σκοτώσει με μία μόνο σφαίρα κι εκείνον, αλλά και τον γιο του».


Ο δικηγόρος του, Λάρι Στάιν, ισχυρίζεται επίσης, πως έστειλε email και στον ίδιο τον περασμένο μήνα και του έγραφε «φυτέψει μια σφαίρα» στο κεφάλι του διάσημου πελάτη του.

Ο Drake αναφέρει στα έγγραφα πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να έρθει σε επαφή μαζί του, καταθέτοντας εναντίον του μια αγωγή 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και περιοριστικά μέτρα, χωρίς να βασίζονται κάπου οι κατηγορίες της.

Κλείσιμο

Μάλιστα, το 2017 είχε συλληφθεί, καθώς βρέθηκε να καταπατά την ιδιωτική του περιουσία.

«Υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από την παρενόχληση και την εμμονή αυτής της γυναίκας μαζί μου και πλέον, έχω μεγάλη αγωνία και ανησυχώ για την ασφάλειά μου και της οικογένειάς μου», αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα.


Η αγωγή που κατέθεσε ο ράπερ απαγορεύει στη γυναίκα να πληριάσει τον ίδιο, την οικογένειά του, καθώς και το σπίτι του σε απόσταση 100 μέτρων.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός και ο αδερφός της μικρής Πωλίνας που σκοτώθηκε μαζί με τους γονείς τους από Ρώσους σαμποτέρ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 61χρονος - Σκότωσε την οικογένεια για λίγα ενοίκια!

Απαγωγή Κυπαρίσση: Οργανωμένοι και διαβασμένοι οι απαγωγείς - Σε ποια λάθη εστιάζει η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης