Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός και ο αδερφός της μικρής Πωλίνας που σκοτώθηκε μαζί με τους γονείς τους από Ρώσους σαμποτέρ
Η Πωλίνα ήταν ένα από τα νεαρότερα θύματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία - Ο αδερφός με την αδερφή της είχαν επιζήσει από τους πυροβολισμούς, ωστόσο σήμερα ο 5χρονος υπέκυψε στα τραύματά του
Σύμφωνα με το Sky News, το παιδάκι με το όνομα Σεμιόν, βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του, όταν δέχθηκαν επίθεση από Ρώσους σαμποτέρ.
Από τους πυροσβολισμούς σκοτώθηκαν η 10χρονη αδερφή του Σεμιόν, Πωλίνα, και οι γονείς του, Άντον Κούντριν και Σβετλάνα Ζαπαντίνσκαγια.
Ο Σεμιόν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων του Okhmatdyt, αλλά πέθανε αφού υπέκυψε στα τραύματά του, δήλωσε οικογενειακός φίλος στην Daily Telegraph.
Η 13χρονη αδερφή του Σοφία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε άλλο νοσοκομείο, αγνοώντας ότι ολόκληρη η οικογένειά της έχει χαθεί, ανέφερε η εφημερίδα.
Η Πωλίνα ήταν ένα από τα νεαρότερα θύματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»