Σασμός: Η τρυφερή σκηνή με τον Μανόλη και την Κλαίρη

Σασμός: Η τρυφερή σκηνή με τον Μανόλη και την Κλαίρη

Δείτε το βίντεο από το σημερινό επεισόδιο - Ο Μανόλης με τη βοήθεια της Κλαίρης  «βλέπει» πως είναι να μην μπορείς να δεις

sasmos
Βλέπουμε τον Μανώλη να περπατάει με το μπαστούνι της Κλαίρης και την Κλαίρη να τον βοηθάει.

Ο Μανόλης κλείνει τα μάτια του και με το μπαστούνι της Κλαίρης και την βοήθειά της «βλέπει» πως είναι να μην μπορείς να δεις.

Όλο αυτό λαμβάνει χώρα στο χώρο της πισίνας.

«Αντέχεις;» του λέει η Κλαίρη. «Δύσκολα!» απαντά ο Μανόλης.

«Έλα….Πώς είσαι;» του ξαναλέει.

«Ωχ! Την ήταν αυτό;».

«Παγκάκι».

«Σοβαρά πώς αντέχεις; Δέκα μέτρα έχω περπατήσει κι έχω πέσει σε 20 εμπόδια!» της λέει ο Μανόλης. Και η Κλαίρη του απαντά:

«Καλώς ήλθες στον κόσμο των τυφλών… Φτάσαμε. Ωραία είναι που βλέπεις; Είναι ρε Κλαίρη. Δε μπορώ να σου πω ψέματα. Αλλά σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτή τη δοκιμασία. Τώρα που είμαι εγώ εδώ θα βλέπεις κι εσύ».

Σασμός | Επεισόδιο 96 | Sneak Preview 3

Στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»...

Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες και αποκαλύπτει μια ακόμα πιο φριχτή αλήθεια για τον Τόλη… Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη για τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Είναι όμως πράγματι μόνοι τους; Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό για τον άδικο φόνο που έκανε ο πατέρας του και για την άγνοια που είχε ο Βρουλάκης για την εγκυμοσύνη της Ανθούλας και το παιδί. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη για την ανησυχία που έχει σχετικά με την Αργυρώ, αφού η σκέψη της είναι συνέχεια στον Αστέρη. Επίσης του μιλάει για την εμφάνιση του ξαδέλφου της του Τηλέμαχου και το πόσο φοβάται μήπως προχωρήσουν σε εκδίκηση μετά την απόπειρα της Αργυρώς.

Σασμός | Επεισόδιο 96 | Sneak Preview 2


Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης