Ο Ζέιν Μάλικ απατούσε την Τζίτζι Χαντίντ όσο ήταν ζευγάρι

Ο Ζέιν Μάλικ απατούσε την Τζίτζι Χαντίντ όσο ήταν ζευγάρι

«Νόμιζα πως είχαν χωρίσει», λέει το τρίτο πρόσωπο της σχέσης τους και τον αποθεώνει παρομοιάζοντας το σεξ μαζί του με σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Fifty Shades of Grey»

gigi
Τα είχε με την Τζίτζι Χαντίντ αλλά έβγαινε με άλλη πίσω από την πλάτη της. Ο λόγος για τον Ζέιν Μάλικ ο οποίος όσο ήταν σε σχέση με το σούπερ μόντελ και μητέρα του παιδιού του ερωτοτροπούσε με την ηθοποιό Άμπι Κλαρκ. Μάλιστα η Κλαρκ προέβη σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον 29χρονο τραγουδιστή.

Όπως είπε οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ του Λος Άντζελες όταν εκείνος την στρίμωξε. «Κάναμε βόλτες στην κρεβατοκάμαρα του Ζέιν που έμοιαζε με μπουντρούμι. Το σκηνικό ήταν βγαλμένο από την ταινία Fifty Shades of Grey. Τον αποκάλεσα «Mr Grey» μου. Περάσαμε υπέροχα μαζί», εξομολογήθηκε η 30χρονη ηθοποιός.

Η Άμπι Κλαρκ είπε πως πίστευε ότι είχε χωρίσει με την Τζίτζι Χαντίντ. «Ένιωσα απαίσια. Νόμιζα ότι αυτός και η Τζίτζι είχαν τελειώσει. Δεν ήθελα να γίνω τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Ένιωσα μεγάλη απογοήτευση. Λυπήθηκα τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun».


Χωρισμός με την Τζίτζι τον περασμένο Οκτώβριο
Ο νεαρός τραγουδιστής, χώρισε από την 26χρονη Τζίτζι Χαντίντ τον περασμένο Οκτώβριο. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Κάι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Κλείσιμο
zayn-malik-leaves-gigi-hadids-house-lead


Ο Ζέιν Μάλικ είχε προηγουμένως χαρακτηριστεί ως ένας από τους δέκα περιζήτητους εργένηδες του Ηνωμένου Βασιλείου και αναφέρεται ότι έχει περιουσία άνω των 47 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ζέιν Μάλικ ψάχνει τον έρωτα σε εφαρμογή γνωριμιών με plus size γυναίκες
Την ίδια ώρα σύμφωνα με τη Sun, το πρώην μέλος των One Direction, φαίνεται να έχει εγγραφεί σε έναν plus-size ιστότοπο γνωριμιών που υπόσχεται να ταιριάξει τους χρήστες του με «μεγάλες όμορφες γυναίκες».

Τώρα, ο 29χρονος Ζέιν Μάλικ, έχει συνδεθεί στον ιστότοπο που λέει ότι είναι για «όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τις plus-size ελεύθερες γυναίκες».

Στο παρελθόν, ο Ζέιν Μάλικ έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται για γυναίκες με καμπύλες, λέγοντας στο Billboard το 2016: «Μου αρέσουν τα κορίτσια που είναι λίγο αφράτα σε ορισμένες περιοχές - στις ωραίες περιοχές. Μου αρέσει μια πιο γεμάτη γυναίκα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Βρετανία: «Τέλος» τα τεστ για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες

ΕΛ.ΑΣ: Σε πυρήνες των 100 ατόμων οι «Θεματοφύλακες του συντάγματος» σε όλη την Ελλάδα


Κατερίνα Μονογυιού: Η αδερφή του Τζώρτζη - Τα καλλιστεία, ο χλιδάτος γάμος στη Μύκονο και η συλλαβιστή ομιλία στη Βουλή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης