Κατερίνα Μονογυιού: Η αδερφή του Τζώρτζη - Τα καλλιστεία και ο γάμος στη Μύκονο

Κατερίνα Μονογυιού: Η αδερφή του Τζώρτζη - Τα καλλιστεία και ο γάμος στη Μύκονο

Για τη βουλευτή της ΝΔ η ζωή επεφύλαξε ένα σκληρό χτύπημα

Katerina_Monogiou
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του σοκαριστικού τροχαίου με την Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού. O άτυχος άνδρας είναι ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, της βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας. Η οικογένειά της έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς εκτός από τον θάνατο του οδηγού, τη δική της μάχη δίνει και η σύζυγός του, η οποία νοσηλεύεται. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα ενημέρωσης. Το πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν η συλλαβιστή της ομιλία στη Βουλή, πριν από δύο χρόνια περίπου, ενώ χρόνια πριν ο γάμος της το 2016 στη Μύκονο, είχε γίνει κοσμικό γεγονός.

To viral βίντεο από την ομιλία της στη Βουλή
Η Κατερίνα Μονογυιού είχε γίνει viral τον Φεβρουάριο του 2020 με τη συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή. Όπως φαίνεται από το βίντεο, κατά την ομιλία της για τα υδατοδρόμια, η κυρία Μονογυιού εμφανίστηκε τουλάχιστον... απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και... γύριζε τις σελίδες ανά δευτερόλεπτα, λες και η κάθε μία από αυτές είχε γραμμένη μόνο μία πρόταση...

Αν και δυσκολεύτηκε, η Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε την ομιλία της, σηκώνοντας ελάχιστες φορές το κεφάλι της από τα χαρτιά που είχε μπροστά της και τονίζοντας λάθος, τις περισσότερες φορές, τη λέξη «υδατοδρόμια», σαν να την έβλεπε πρώτη φορά.

Η βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού συλλαβίζει στο βήμα της Βουλής


Έγινε τραγούδι από τον Ματθαίο Γιαννούλη

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα». Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Λαγούρης και ο Πολυχρόνης Κορρές. Το βίντεο κλιπ μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει επίσης viral στα social media.

Κλείσιμο
ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ // ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Η Κατερίνα Μονογυιού στα καλλιστεία
Το 2003 η Κατερίνα Μονογυιού είχε λάβει μέρος στα πελλοπονησιακά καλλιστεία. Τότε, είχε πάρει τον τίτλο της Miss Beauty. Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο και τα καλλιστεία παρουσίαζε η Αννίτα Ναθαναήλ. Τότε, η Κατερίνα Μονογιού πέρασε στις 14 φιναλίστ και έτσι στέφθηκε Miss Beauty.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία

monogyioy_kallistea
monogyioy2


Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού στα καλλιστεία!


Ο γάμος υπερ-παραγωγή στη Μύκονο
Νυφικό με τεράστια ουρά, Rolls Royce Silver Shadow αλλά και ελληνική παραδοσιακή μουσική συνδυάστηκαν στον γάμο που έγινε στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2016 με νύφη την όμορφη πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού και γαμπρό τον επιχειρηματία και προπονητή πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Μύκονο, το περασμένο Σάββατο, στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου - Μυκόνου Δωρόθεος Β' και ο μητροπολίτης Μεξικού Αθηναγόρας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Κατερίνα Μονογυιού, φορώντας νυφικό με τεράστια ουρά (της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη), έφτασε στην εκκλησία στις 14.30 το μεσημέρι με μια Rolls Royce Silver Shadow.
Αμέσως μόλις βγήκε από το εντυπωσιακό μαύρο όχημα-αντίκα, 19 παράνυφες κράτησαν την ουρά του νυφικού και η ίδια προχώρησε συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Monogiou_Gamos
Monogiou_Gamos1
Monogiou_Gamos2
Monogiou_Gamos3
Monogiou_Gamos4


Το βιογραφικό της Κατερίνας  Μονογυιού
Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO και με ειδικότητα beauty therapist. Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Ειδήσεις σήμερα:

Έφυγε ο «Διομήδης», έρχεται ηλιόλουστο τριήμερο

Με γρήγορα βήματα η διαδικασία για τη διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού

Ο Κάνιε Γουέστ αγωνίζεται να κάνει την Κιμ Καρντάσιαν να ζηλέψει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης