Όμηρος Πουλάκης: Το 2007 απομακρύνθηκα από τον Λιγνάδη, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν

Όμηρος Πουλάκης: Το 2007 απομακρύνθηκα από τον Λιγνάδη, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν

Όλα όσα ο ηθοποιός για τη μεταξύ τους συνεργασία

omiros_poulakis
Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης και εξήγησε τους λόγους που σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μικρός ήθελα να γίνω… γάτα! Μετά ήθελα να γίνω ταξιτζής, οδοκαθαριστής, ποδοσφαιριστής και μετά ηθοποιός», είπε ο Όμηρος Πουλάκης, ενώ αναφερόμενος στο πώς “ξύπνησε” η αγάπη του για την υποκριτική, περιέγραψε ότι «ο παππούς μου, μου έλεγε αυτοσχέδια παραμύθια και ο πατριός μου με μύησε στο θέατρο σκιών».

«Φυσικά και έχω περάσει οικονομικά δύσκολα. Δεν ένιωσα την ανάγκη για μια πολυέξοδη ζωή και δε θεωρώ το χρήμα ένδειξη επιτυχίας, ευτυχίας ή αξίας», ανέφερε στη συνέχεια ο Όμηρος Πουλάκης.

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, ο Όμηρος Πουλάκης είπε: «Έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά στο θέατρο, έχω υπάρξει και μάρτυρας κακών συμπεριφορών, αλλά δε συγκρίνεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές. Αντιμετώπισα την άσχημη συμπεριφορά διεκδικώντας δικαιότερη συμπεριφορά. Με έχει επηρεάσει αυτό και μου έχει αφήσει και αποτύπωμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgkt4fsg8q1l-st)


Ο Όμηρος Πουλάκης μίλησε και για τους λόγους που σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήμουν μαθητής και συνεργάτης του. Βίωσα σοκ με όσα βγήκαν, είναι ακραίο, ακόμα το επεξεργάζομαι. Από το 2007 είχα έρθει και σε συνεργατική και σε προσωπική ρήξη με το Δημήτρη Λιγνάδη, είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα για εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές».

Ειδήσεις σήμερα:

22χρονη κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση κι εκείνος την εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση

Η δυναμική Ελληνίδα στο πλευρό του νέου προέδρου της Χιλής δεν θέλει να γίνει... Πρώτη Κυρία!

GNTM 4: Η Κυβέλη... κέρασε φαρμάκι Όλγα και Κωνσταντίνο και απόλαυσε το «νέκταρ» της νίκης - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης