Υπέρ Λιγνάδη ο ηθοποιός Μάνος Ζαχαράκος: «Σπουδαίος καλλιτέχνης, αν είναι πραγματικά ένοχος θα στενοχωρηθώ»

Υπέρ Λιγνάδη ο ηθοποιός Μάνος Ζαχαράκος: «Σπουδαίος καλλιτέχνης, αν είναι πραγματικά ένοχος θα στενοχωρηθώ»

Τι είπε ο ηθοποιός για Λιγνάδη-Φιλιππίδη - «Το ταλέντο τους δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αν είναι πραγματικά ένοχοι και το αποφανθεί το δικαστήριο, θα σοκαριστώ και θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ για την πτώση τους»

zaxarakos
Συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Ζαχαράκος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη Μαρία Σοφιανού τόσο για το κίνημα του #MeToo στο χώρο του θεάματος, όσο και τη συνεργασία του με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Η γνώμη σας για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων σας, ποια είναι;

Το metoo καλώς έγινε, για να καθαρίσει ο χώρος από τη σαπίλα. Αν και για λέμε την αλήθεια δεν υπήρχε πολλή σαπίλα στον χώρο, σε άλλους υπάρχει περισσότερη. Απλά επειδή πουλάει, μιλάμε όλοι και γεμίζουν εκπομπές και φυλλάδες. Αυτό λοιπόν το κίνημα, πολύ σωστά έχει γίνει, πολύ σωστά πάρθηκαν οι αποφάσεις και ειπώθηκαν κάποια πράγματα από αυτές τις γυναίκες και καθόλου δεν με ενδιαφέρει το μετά από πόσα χρόνια το έκαναν. Εφόσον κατά τη γνώμη τους είχαν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα, έπρεπε να πάνε στον εισαγγελέα και να τα καταγγείλουν, έστω και αργά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα άλλο κομμάτι, αυτό της ανθρωποφαγίας, που εκ του ασφαλούς προσπαθούμε σαν κοράκια να φάμε την σάρκα των ανθρώπων που βρίσκονται στη φυλακή.

Τους γνωρίζατε προσωπικά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Ναι, γνώριζα τον Δημήτρη και με τον Πέτρο έχω δουλέψει μία σεζόν μαζί. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του. Κι ο Λιγνάδης ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς, παρόλο που ακόμη είναι φερόμενοι και όχι δράστες. Δεν είναι δική μου δουλειά να βγάλω ετυμηγορία, θα το αφήσω στην Ελληνική δικαιοσύνη. Ωστόσο, το ταλέντο τους δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αν είναι πραγματικά ένοχοι και το αποφανθεί το δικαστήριο, θα σοκαριστώ και θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ για την πτώση τους. Το τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν μπορώ να το γνωρίζω, ξέρω μόνο αυτό που βλέπω. Μην οδηγούμαστε στην ανθρωποφαγία. Έτσι κι αλλιώς, στη σκηνή δεν θα ξανά ανέβουν αυτοί οι άνθρωποι, αυτή είναι η χειρότερή τους τιμωρία.




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης