22χρονη κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση κι εκείνος την εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση

22χρονη κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση κι εκείνος την εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση

Στις 9 Μαρτίου η δίκη της 22χρονης που κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση - Η δίκη αναβλήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος

areti-arthro
Αναβλήθηκε σήμερα από το αρμόδιο δικαστήριο η δίκη της 22χρονης κοπέλας που κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση. Η δίκη, η οποία αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου του 2022, προσδιορίστηκε έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος της νεαρής γυναίκας αλλά και σε βάρος της οικογένειάς της ο δικηγόρος που κατηγορείται για την αποπλάνησή της.

Η δίκη αναβλήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

Σε δηλώσεις της η 22χρονη κοπέλα, ανέφερε: «Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης