Το βράδυ της Τετάρτης (3/11) έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» στο Θέατρο Αλκυονίς και ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.
Ερωτηθείς αν θα συμμετείχε σε ριάλιτι, απάντησε: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Δεν είναι η φάση μου».
Όταν δέχτηκε μία ερώτηση η οποία αφορούσε τις φήμες που θέλουν τις «Άγριες Μέλισσες» να αλλάζουν λόγω της χαμηλής τηλεθέασης, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.
«Τι να αλλάξει παιδιά στις "Άγριες Μέλισσες"; Σας παρακαλώ! Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά. Δεν ισχύει ότι θα μπουν περισσότερες ερωτικές σκηνές στις "Άγριες Μέλισσες"» υποστήριξε ο ηθοποιός.
Σχετικά με την κοπέλα του, την όμορφη ηθοποιόΕριέττα Μανούρη, σημείωσε: «Με την σύντροφο μου, Εριέττα Μανούρη, που παίζει στον "Σασμό" υπάρχει ας πούμε μία ευγενής τηλεοπτική άμιλλα».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.