Κατερίνα Διδασκάλου για Άγριες Μέλισσες: Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης

Κατερίνα Διδασκάλου για Άγριες Μέλισσες: Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης

Η τηλεοπτική Μυρσίνη μίλησε για το μέλλον της σειράς αλλά και τα σχόλια που γράφονται για τα νούμερα τηλεθέασης

Didaskalou
Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πορεία της τηλεοπτικής σειράς και τα ποσοστά που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Θεωρείτε πως είναι λίγο άδικη η τόση κουβέντα που γίνεται για τα νούμερα τηλεθέασης;
«Ποτέ δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν. Κάνω αυτό που ξέρω με τον καλύτερο τρόπο και είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι οι Μέλισσες θα ολοκληρωθούν θριαμβευτικά. Έχουν ήδη γράψει ιστορία – η ελληνική τηλεόραση θα χωρίζεται πλέον σε πριν τις «Μέλισσες» και μετά τις «Μέλισσες». Η μεγάλη νίκη δεν είναι στενά ενός καναλιού και του παραγωγού που τις πίστεψαν, του εξαιρετικού σκηνοθέτη και των ηθοποιών που επιλέχθηκαν. Πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο, χωρίς υπερβολικούς ανταγωνισμούς. Ο μεγάλος κερδισμένος είναι το κοινό. Είναι πολύ σημαντικό να είναι υψηλή η αισθητική που μπαίνει στα ελληνικά σπίτια δωρεάν γιατί καθορίζει την αισθητική της χώρας μας. Είναι μεγάλη νίκη όλων μας και κυρίως του κοινού, να πηγαίνει καλά ένα υψηλό αισθητικά θέαμα».

«Μια σειρά που έχει γράψει ιστορία κλείνει γράφοντας ιστορία», σημείωσε επίσης η Κατερίνα Διδασκάλου. «Για μένα, ο τρίτος κύκλος είναι ο πιο ενδιαφέρων διότι, όπως έχει γράψει ο Τ.Σ. Έλιοτ στα “Τέσσερα Κουαρτέτα” χρόνος παρών και χρόνος παρελθών”. Είναι ίσως και οι δύο παρόντες στο χρόνο τον μέλλοντα. Και ο μέλλων χρόνος περιέχεται στον παρελθόντα χρόνο. Σίγουρα μας διέπει το παρελθόν ως χώρα και ως ανθρώπους. Γνώμη μου είναι πως πρέπει, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος να προχωράμε έχοντας πάρει τα μαθήματα μας», δήλωσε η ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ανοιξιάτικος» σήμερα ο καιρός - Στους 29 βαθμούς θα ανέβει ο υδράργυρος

Η Βρετανία «ντύνεται» με βελονάκι και θυμάται τα θύματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Στόχος να πείσουμε τουλάχιστον τους μισούς ανεμβολίαστους, λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης