Κάνιε Γουέστ: Απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν με την τραγουδίστρια Κριστίνα Μίλιαν

Κάνιε Γουέστ: Απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν με την τραγουδίστρια Κριστίνα Μίλιαν

Μερικές ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Κάνιε Γουέστ απάτησε την πρώην σύζυγό του με γνωστή τραγουδίστρια, λίγο καιρό μετά την γέννηση του γιου τους, το όνομα της «πέτρας του σκανδάλου» έρχεται στη δημοσιότητα

kim_kanye_millia-main
Ενώ όλα φαίνονταν «ρόδινα» στον γάμο του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν, μία είδηση που βγήκε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει πως ο ράπερ δεν ήταν πιστός στην σύζυγό του.

Προς το παρόν, το μόνο στοιχείο που είχε αποκαλυφθεί για την γυναίκα, με την οποία απάτησε ο Κάνιε Γουέστ την Κιμ ήταν το επάγγελμά της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι επρόκειτο για μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια.

Πρόσφατο δημοσίευμα της Sun, αποκάλυψε την ταυτότητα της γυναίκας και δεν είναι άλλη από την Κριστίνα Μίλιαν. Ο ράπερ έκανε περιοδεία με την τραγουδίστρια το 2004, ενώ τέσσερα χρόνια μετά συνεργάστηκαν στο τραγούδι της, Diamonds.

Christina Milian - Diamonds (feat. Kanye West)


Μία πηγή από το περιβάλλον του ράπερ αποκάλυψε στην Sun πως την περίοδο εκείνη ο Γουέστ «περηφανευόταν» στους φίλους του για την σεξουαλική εμπειρία, που είχε μαζί της.

«Ο Κάνιε τα ομολόγησε όλα στην ομάδα του, κατά την διάρκεια συνομιλίας του με την γυναίκα. Είχε μιλήσει και προηγουμένως για την απιστία του στην Κιμ Καρντάσιαν και ξαφνικά ανακοίνωσε πως είχε κάνει κάτι με την Κριστίνα Μίλιαν. Μάλιστα, μιλούσε συνέχεια για το πόσο καλή ήταν η σεξουαλική επαφή τους, όμως δεν μπήκε ποτέ σε λεπτομέρειες», ανέφερε η πηγή στην Sun.

Κλείσιμο


Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πάντως, φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από τις φήμες, που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της. Αντιθέτως, δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη της ζωή με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στα social media, δείχνοντας ότι όσα ακούγονται, απλά «δεν την αγγίζουν».






Ειδήσεις σήμερα:

Οι δύο αναρτήσεις του Ιμάμογλου στο Twitter για την επίσκεψή του στην Αθήνα

Με την τραγουδίστρια Κριστίνα Μίλιαν απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν ο Κάνιε Γουέστ

Ελλάδα και ΗΠΑ ισχυροί σύμμαχοι στην καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης