Εκρέμ Ιμάμογλου: Τι έγραψε για την επίσκεψή του στην Αθήνα

Εκρέμ Ιμάμογλου: Τι έγραψε για την επίσκεψή του στην Αθήνα

Θετικά σχόλια και φωτογραφίες από τις συναντήσεις του δήμαρχου της Κωνσταντινούπολης με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη

ekremimam
Με δύο αναρτήσεις, μέχρι αυτήν την ώρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, περιγράφει τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Κώστα Μπακογιάννη.

«Βρισκόμαστε στην Αθήνα για επίσκεψη. Μετά τον Πρέσβη μας Μπουράκ Οζούγκερτζιν, συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Στόχος να ενισχύσουμε τη θερμή συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων. Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε ως δύο φίλοι δήμαρχοι» γράφει ο Ιμάμογλου στην πρώτη του ανάρτηση, στις 14:00 το μεσημέρι, που συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό.



Η δεύτερη ανάρτηση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στο Twitter, αφορά τη συνάντηση που είχε στη συνέχεια με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. «Σήμερα επίσης συναντηθήκαμε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκλησή του. Είχαμε μια παραγωγική συνομιλία».



Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Στους δρόμους οι ντελιβεράδες - Ξεκίνησε η μοτοπορεία

Καιρός: Σύντομη κακοκαιρία από το βράδυ με χειμωνιάτικες θερμοκρασίες στα βόρεια - Ισχυρές βροχές στην Εύβοια

ΕΝΦΙΑ: Σήμερα τα εκκαθαριστικά στο MyAAD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης