Ελένη Φουρέιρα: Με δάκρυα στα μάτια στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Mad Clip - «Μας ακούς;»

Ελένη Φουρέιρα: Με δάκρυα στα μάτια στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Mad Clip - «Μας ακούς;»

H τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του φίλου της - Δακρυσμένη τραγούδησε το  «Μπορεί» - Αφιέρωσε την συναυλία στην μνήμη του 

foureira_2
Απαρηγόρητη είναι η Ελένη Φουρέιρα για τον θάνατο του καλού της φίλου, Mad Clip και στην χθεσινή της συναυλία για το Playmotion 2021, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε οργανώσει το συγκεκριμένο live μαζί του, όμως ο τράπερ έφυγε άξαφνα από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όταν ήρθε η στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδήσει το κομμάτι «Μπορεί», στο οποίο οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σαν ντουέτο, η ίδια λύγισε και αναφέρθηκε στον καλό της φίλο με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.


«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια κατάφερε εν τέλει, να τραγουδήσει ολόκληρο το κομμάτι, ψελλίζοντας τους πρώτους στίχους. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν κατά την διάρκεια της ερμηνείας της, κοίταξε προς τον ουρανό και φώναξε: «Μας ακούς;».




Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμπερτ Νταρστ: Στη φυλακή ο μεγιστάνας του real estate για τη δολοφονία της καλύτερής του φίλης

EUMED9: H Μεσόγειος «φλέγεται» στη σκιά της AUKUS - «Στη γειτονιά της» γυρνά η Γαλλία

Χαμός στην Αγγλία με τον Χάμιλτον: Μετά το ατύχημα στη Μόντσα εθεάθη παρέα με μοντέλο του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης