Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Πέμπτης, οΔημήτρης Κεχαγιάς. Ο πρώην παίκτης του Big Brother, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Σοφία Δανέζη αλλά και στην απουσία του από τα γενέθλιά της και αποκάλυψε ότι έχει αφήσει πίσω του όσα έζησαν στο ριάλιτι.
«Με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν έχει τύχει να μιλήσω. Γιατί να πάω στην έκπληξη που έκαναν στη Σοφία Δανέζη για τα γενέθλιά της; Κάναμε παρέα, χθες εγώ έλειπα ήμουν εκτός Αθηνών τα παιδιά πέρασαν καλά και πάντα τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ό,τι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε για να πάρει μέρος στο φετινό Survivor. «Έχω προτάσεις για πολλά πράγματα αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός. Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή, Μπορεί να πάω στο Survivor του χρόνου» είπε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.