Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Πέμπτης, οΔημήτρης Κεχαγιάς. Ο πρώην παίκτης του Big Brother, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Σοφία Δανέζη αλλά και στην απουσία του από τα γενέθλιά της και αποκάλυψε ότι έχει αφήσει πίσω του όσα έζησαν στο ριάλιτι.
«Με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν έχει τύχει να μιλήσω. Γιατί να πάω στην έκπληξη που έκαναν στη Σοφία Δανέζη για τα γενέθλιά της; Κάναμε παρέα, χθες εγώ έλειπα ήμουν εκτός Αθηνών τα παιδιά πέρασαν καλά και πάντα τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ό,τι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε για να πάρει μέρος στο φετινό Survivor. «Έχω προτάσεις για πολλά πράγματα αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός. Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή, Μπορεί να πάω στο Survivor του χρόνου» είπε.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.