Σοφία Δανέζη: Η σχέση της με τον Κεχαγιά, η Άννα Μαρία και ο παίκτης που την πλήγωσε

Σοφία Δανέζη: Η σχέση της με τον Κεχαγιά, η Άννα Μαρία και ο παίκτης που την πλήγωσε

Η τραγουδίστρια στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε ανοιχτά για όλα

sofia1-1
Η φιναλίστ του Big BrotherΣοφία Δανέζη παραχώρησε  την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη με τά το ριάλιτι στο Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου.  Η τραγουδίστρια μίλησε για την εκρηκτική της προσωπικότητα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, για την Άννα Μαρία αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά;

«Μεγάλο σχολείο, μεγάλη εμπειρία. Για μένα ήταν ό,τι καλύτερο να μπω μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να το ζήσω, το χάρηκα, υπήρχαν πολλές όμορφες στιγμές. Ελπίζω αυτό να μου δώσει ένα προβάδισμα για τα καλλιτεχνικά μου… τραγουδίστρια είμαι. Το περίμενα πιο χαλαρό… Έχει να κάνει με τους ανθρώπους όχι με την παραγωγή. Δεν έχω μιλήσει με τον Θέμη… δεν θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχω καμία διάθεση επαφής. Με έχει πληγώσει πολύ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7za3rcgpwxt-sf)


Είμαι έντονος χαρακτήρας. Δεν σκέφτηκα ποτέ την κάμερα, δεν έπαιξα ποτέ κάποιον ρόλο. Αυτή είμαι η Σοφία, αυθόρμητη και μερικές φορές νευρική. Είχα τις στιγμές που χαιρόμουν, τραγουδούσα, χόρευα. Ήμουν αυθεντική. Σίγουρα ανέβαζα τόνους όποτε έπρεπε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εξηγώ κάθε φορά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Έτσι είμαι εγώ» σχολίασε η Σοφία Δανέζη για τη συμπεριφορά της και τόνισε πως με την Άννα Μαρία δεν ταίριαξαν ποτέ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7zaeudsm66x-sf)


Κλείσιμο
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά, η φιναλίστ του Big Brother απάντησε: «Στην περίπτωση τη δική μου και του Δημήτρη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε πάρα πολύ και χαίρομαι που τον γνώρισα. Ήμασταν μια ομάδα. Δύο άνθρωποι που τα χνώτα μας ταιριάζαν, οι απόψεις μας… Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα μέσα στο σπίτι. Ό,τι και να του έλεγα δεν έφευγε από δίπλα μου, δεν με κουτσομπόλευε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7zaazz2khw1-sf)


Ειδήσεις σήμερα: 

Στις 10 μέρες η καραντίνα από Ηνωμένο Βασίλειο - Υποχρεωτικό τεστ PCR μετά

Μέχρι το Μάρτιο στην Ελλάδα 1,265 εκατ. δόσεις του εμβολίου της Pfizer - Στις 26 Δεκεμβρίου η πρώτη παρτίδα

Σημαντικά βελτιωμένη η επιδημιολογική εικόνα μετά από 7 εβδομάδες lockdown - «Αγκάθι» οι διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης