Πώς θα γιορτάσει τα 40 της η Μέγκαν Μαρκλ - Γιατί οι «Σάσσεξ» θα απουσιάσουν από το πάρτι του Μπαράκ Ομπάμα

Πώς θα γιορτάσει τα 40 της η Μέγκαν Μαρκλ - Γιατί οι «Σάσσεξ» θα απουσιάσουν από το πάρτι του Μπαράκ Ομπάμα

Η δούκισσα και ο δούκας του Σάσσεξ έχουν αποδείξει πως προτιμούν τις «μικρές εκδηλώσεις»

meganmain
Η Μέγκαν Μαρκλ θα γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά της την Τετάρτη και ενώ θα περίμενε κανείς μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση για την «αλλαγή δεκαετίας», οι Σάσσεξ έχουν διαφορετικά πλάνα στο μυαλό τους.

Όπως αναφέρει πηγή στην PageSix, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν σκοπό να γιορτάσουν τα γενέθλιά της πιο ιδιωτικά. Αν και την ίδια μέρα, έχει τα γενέθλιά του ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, οι Σάσσεξ δεν έχουν σκοπό να παρεβρεθούν στο «πάρτι των γενεθλίων του», διότι τα σχέδιά τους αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον εορτασμό της Μέγκαν.



Αντιθέτως, το ζευγάρι προτιμά να γιορτάσει την περίσταση σε μία πιο ιδιωτική τελετή, όπου θα παρεβρεθούν μόνο λίγοι κοινοί τους φίλοι. Αν και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα πάρτι, που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους τους, καθώς είναι πλέον φίλοι με την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον διοργανωτή εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι, εκείνοι είχαν διαφορετική άποψη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μάλιστα, βρίσκονται και οι δύο σε γονική άδεια αυτό το διάστημα, λόγω της γέννησης της μικρής Λίλιμπετ-Νταϊάνα και προτιμούν να «απολαύσουν την ιδιωτικότητα», που τους δίνεται αυτή την στιγμή, ενώ ανησυχούν επίσης, για τον Covid-19, που βρίσκεται σε έξαρση στην Καλιφόρνια.

Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε λοιπόν, να πάρει την οικογένειά του και να επισκεφτούν το πρώτο τους σπίτι στο Μοντεσίτο, όπου και θα διοργανώσουν μία μικρή εκδήλωση με μόλις 65 καλεσμένους.Ανάμεσά τους θα είναι σίγουρα οι ηθοποιοί Τζανίνα Γκαβανκάρ και Άμπιγκεϊλ Σπένσερ, που κατοικούν κοντά, καθώς και ο σκηνοθέτης Σίλβερ Τρι, όπως και ο μέικ απ άρτιστ και φίλος της δούκισσας του Σάσσεξ, Ντάνιελ Μάρτιν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της PageSix.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης