Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει επίθεση στον πατέρα του με 4 βιβλία - Το σκάνδαλο που ίσως αλλάξει τον θεσμό της μοναρχίας

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει επίθεση στον πατέρα του με 4 βιβλία - Το σκάνδαλο που ίσως αλλάξει τον θεσμό της μοναρχίας

Το τελευταίο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα για τον θεσμό της μοναρχίας - Στόχος του είναι ο πρίγκιπας Κάρολος - Δεν θα τον αφήσει να «ανέβει στον θρόνο»

prince-harry-0
To νέο εγχείρημα του πρίγκιπα Χάρι, που αφορά την έκδοση τεσσάρων βιβλίων για την βασιλική οικογένεια απειλεί τον θεσμό της μοναρχίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να εξαπολύσει για άλλη μία φορά «πυρά» εναντίον του Μπάκιγχαμ, αυτή την φορά όμως, η ζημιά που θα κάνει αναμένεται «ανεπανόρθωτη».

Ο Δούκας του Σάσσεξ συνεργάζεται με τον διάσημο εκδοτικό οίκο της Νέας Υόρκης, Penguin Random House και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει στα «σκαριά» τέσσερα βιβλία έναντι 40 εκατ. δολαρίων. Όμως, το ένα εκ των τεσσάρων, θα κυκλοφορήσει μόνο μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελίσαβετ.



Το περιεχόμενο του είναι ακόμα άγνωστο, όμως από μόνο του το αίτημα του πρίγκιπα Χάρι να μην κυκλοφορήσει ακόμα, μας προδιαθέτει για το σκάνδαλο, που ίσως προκαλέσει.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρουν πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, στο Μπάκιγχαμ «φοβούνται» αυτό που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς θεωρούν ότι όχι μόνο στοχοποιεί τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος είναι ο επόμενος στην διαδοχή του θρόνου, αλλά πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη ρήξη στον θεσμό της μοναρχίας.

Ήδη το πλήγμα, που έχει δεχτεί το Παλάτι μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι είναι σίγουρο πως δεν διορθώνεται, καθώς έχουν γίνει πολλές αναφορές σε περιστατικά ρατσισμού, αλλά και ψυχολογικής καταπίεσης, που έχουν «αμαυρώσει» την εικόνα του θεσμού.

Ωστόσο, μάλλον ο Δούκας του Σάσσεξ έχει ως στόχο τον πατέρα του και ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί εναντίον του. «Περιμένει να φύγει από την ζωή η γιαγιά του για να χτυπήσει ανεπανόρθωτα τον πατέρα του και να τον ρίξει από τον θρόνο. Η μοναρχία θα εξαφανιστεί», λένε πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα Κάρολου.

Προ ολίγων ημερών μάλιστα, οι ίδιες πηγές είχαν αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος «τρέμει» στην ιδέα ότι ο Δούκας του Σάσσεξ μπορεί να αναφέρει στα βιβλία του λεπτομέρειες για την «παράνομη» σχέση του πατέρα του με την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, ενώ ήταν παντρεμένος με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, λίγο καιρό πριν ανέβουν στον θρόνο.



Κάτι τέτοιο θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη, που ενώ γνωρίζει για τον δεσμό τους «πίσω από την πλάτη της πριγκίπισσας του λαού», σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόταν να ανέβει ο πρίγκιπας Κάρολος στον θρόνο, εφόσον κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί και επίσημα. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο πρίγκιπας Χάρι όχι μόνο θα προκαλέσει πρόβλημα στον θεσμό της μοναρχίας, αλλά θα αλλάξει και τα κριτήρια της διαδοχής. 



Ειδήσεις σήμερα

Μετάλλαξη Δέλτα: Προστασία προσφέρουν τα εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πόλο, Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Ιστορικός θρίαμβος!

Τζούλια Νόβα: Είπε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης