Πρίγκιπας Χάρι: Πίσω από τη νέα επίθεση στο Παλάτι κρύβεται για άλλη μία φορά η... Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι: Πίσω από τη νέα επίθεση στο Παλάτι κρύβεται για άλλη μία φορά η... Μέγκαν Μαρκλ

Η νέα βιογραφία που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - «Ένα βιβλίο από τον Χάρι, σαν να έχει γραφτεί από την Μέγκαν», σχολιάζει εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας - Πηγές από το Παλάτι υποστηρίζουν πως ο Δούκας του Σάσσεξ δεν δρα πλέον αυτοβούλως, αλλά ακολουθεί εντολές της Μέγκαν Μαρκλ

meghan_harry_main
Μετά την αποκάλυψη της DailyMail ότι ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να «χτυπήσει» ξανά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με το νέο του βιβλίο, νέα δεδομένα έρχονται να ανατρέψουν τα πράγματα.

Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του site, πίσω από τη νέα βιογραφία που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Δούκας του Σάσσεξ δεν κρύβεται μόνο ο συγγραφέας J. R. Moehringer, αλλά και η...άσπονδη εχθρός του παλατιού, Μέγκαν Μαρκλ.

Φυσικά, η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή η «διαμάχη» του Χάρι με την βασιλική οικογένεια ξεκίνησε «για χάρη της», αφού του αποκάλυψε πως έχει τάσεις αυτοκτονίας, λόγω του βασιλικού τρόπου ζωής και του bullying που υπέστη πίσω από τις κλειστές πόρτες των ανακτόρων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Κάρολου θα στραφεί ξανά εναντίον της οικογένειάς του, με ένα βιβλίο που μπορεί ναι μεν να υπογραφθεί από εκείνον, όμως θα δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι έχει γραφτεί από την Μέγκαν. Ο ίδιος μάλιστα, έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το νέο του εγχείρημα εδώ και περίπου έναν χρόνο, χωρίς φυσικά να έχει ζητήσει την άδεια του Μπάκιγχαμ για όσα πρόκειται να «αποκαλύψει».



Κλείσιμο
Σε ένα δελτίο τύπου, που κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, ο οποίος θα επιμεληθεί και το βιβλίο του, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει: «Δεν γράφω αυτό το βιβλίο ως πρίγκιπας, αλλά ως ο άντρας στον οποίο έχω εξελιχθεί», δίνοντας έτσι λαβή στις πηγές από το βασιλικό περιβάλλον να σχολιάσουν το κατά πόσο αυτό είναι αληθές. Να σημειωθεί πως πρόκειται για τον ίδιο εκδοτικό οίκο, από τον οποίο κυκλοφόρησε και το παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ, The Bench. 

Πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα Κάρολου αμέσως σχολίασε την δήλωσή του, λέγοντας εύστοχα: «Ένα βιβλίο από τον πρίγκιπα Χάρι, σαν να έχει γραφτεί από την Μέγκαν. Πραγματικά νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί πια να αναφέρεται σε αυτούς τους δύο και να εκνευρίζεται συνεχώς. Έχουν περάσει τους τελευταίους 18 μήνες κάνοντας ό,τι υποσχέθηκαν στην Βασίλισσα πως δεν θα κάνουν. Κάνουν την ζωή που κάνουν στηριγμένοι στην προηγούμενη ζωή τους, ως πρώην βασιλικά μέλη».

Oprah interview: Racism claims, Harry 'let down' by dad, and Meghan on Kate 🔴 @BBC News live - BBC


Όπως όλα δείχνουν, ο πρίγκιπας Χάρι σίγουρα δεν έχει σκοπό να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την βασιλική οικογένεια. Η ρήξη ανάμεσά τους ήρθε μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα και εντάθηκε αργότερα, μετά τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι κατά του πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολου.

Μέχρι στιγμής, καμία πλευρά δεν έχει δείξει κάποια ένδειξη μεταμέλειας, αλλά ούτε και διάθεση συμφιλίωσης, ενώ οι πράξεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πλέον δείχνουν πως έχουν συνεχώς ως επίκεντρο το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.  



Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

ΕΜΑΚ: 54 στελέχη αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης