Μπίλι Άιλις: «Λυπάμαι τους ανθρώπους, που αρνούνται να τσαλακωθούν, γιατί φοβούνται πώς θα δείχνουν»

Μπίλι Άιλις: «Λυπάμαι τους ανθρώπους, που αρνούνται να τσαλακωθούν, γιατί φοβούνται πώς θα δείχνουν»

Η 19χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως στην πραγματικότητα είναι ανούσιο να ασχολείται κανείς με το πώς μοιάζει το σώμα του και μίλησε για την επιλογή της να φοράει φαρδιά ρούχα - «Έχουμε τα σώματά μας για να επιβιώνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων

eilish
Μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Happier Than Ever», η Μπίλι Άιλις μίλησε για τους αγώνες, που έχει δώσει ως τώρα με τον εαυτό της στην προσπάθειά της να αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε σχέση με το σώμα της.

Σε συνέντευξή της στην Guardian, η διάσημη τργαουδίστρια εξήγησε πως παρόλο που δεν είναι ευχαριστημένη με το σώμα της, δεν επιτρέπει στις ανασφάλειές της να της καταστρέψουν την ελευθερία, που νιώθει.

«Βλέπω ανθρώπους στο διαδίκτυο, που έχουν ένα ύφος, το οποίο εγώ δεν θα αποκτήσω ποτέ. Ξέρω τα μυστικά της βιομηχανίας και τι χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για την επεξεργασία των φωτογραφιών τους. Και ξέρω πως παρόλο που κάτι μπορεί να φαίνεται αληθινό, είναι παντελώς ψεύτικο. Βέβαια, ακόμα κι αν το ξέρω, καμιά φορά πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου να νιώθει άσχημα. Εννοώ, μπορεί να είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με το ποια είμαι και με την ζωή μου, όμως δεν είμαι με το σώμα μου. Αλλά ποιος είναι στην τελική;», είπε η Μπίλι Άιλις.



Επίσης, εξήγησε πως στο παρελθόν μιλούσε συχνά με τον πατέρα της για το θέμα της ανασφάλειας και εκείνος την έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να ξεπεράσει το άγχος για την εμφάνισή της. «Βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους, που δεν τολμούν ούτε να κάνουν μία γκριμάτσα, να τσαλακωθούν, γιατί φοβούνται για το πώς θα μοιάζουν. Λυπάμαι πραγματικά», ανέφερε.



Τέλος, η 19χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως παρόλο που φοράει πολύ φαρδιά ρούχα, τα οποία και η ίδια γνωρίζει πως μπορεί να φαίνονται πολύ άσχημα πάνω της στις φωτογραφίες, εκείνη δεν την ενδιαφέρει καθόλου. «Χρειαζόμαστε τα σώματά μας για να επιβιώσουμε. Είναι γελοίο να νοιάζεται κανείς για το πώς δείχνουν», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε πως δεν την απασχολεί τι θα πουν οι άλλοι για εκείνη, καθώς η ίδια έχει μία τρομερή σχέση με το σώμα της, ακόμα κι αν δεν το πιστεύουν. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος, που επιλέγει  τα φαρδιά ρούχα, προκειμένου να μην ασχολείται το κοινό για το πώς μοιάζει το σώμα της. 

bliie
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Τα συγχαρητήρια της Κομανέτσι στον Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Λουκίδης: 11 χρόνια μετά δεν ζήτησαν συγγνώμη όσοι μιλούσαν για παρενέργειες του εμβολίου ενάντια στον Η1Ν1

Σαουδική Αραβία: Το βασίλειο του θανάτου - Μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων αποκαλύπτει έκθεση-«κόλαφος» για το Ριάντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης