Μπίλι Άιλις: «Ο κόσμος δε με ξέρει καθόλου, αυτές οι φήμες βγαίνουν, γιατί δεν με καταλαβαίνουν»

Μπίλι Άιλις: «Ο κόσμος δε με ξέρει καθόλου, αυτές οι φήμες βγαίνουν, γιατί δεν με καταλαβαίνουν»

«Έχω τόσο έντονη προσωπικότητα, που ο κόσμος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα», είπε η 19χρονη τραγουδίστρια

eilish
Παρά το γεγονός ότι η Μπίλι Άιλις θεωρείται το κορίτσι-φαινόμενο, με τα κομμάτια της να βρίσκονται συνεχώς στις Τάσεις του YouTube και τα ράφια της να γεμίζουν με νέα βραβεία, η ίδια δεν φαίνεται να έχει τόση πίστη στον εαυτό της.

Μιλώντας στο VEVO, η 19χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως γενικώς έχει πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και ξεκίνησε να αγαπά τον εαυτό της την περίοδο, που ετοίμαζε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Happier Than Ever».



«Ήθελα να κάνω έναν διαχρονικό δίσκο, όχι για τους άλλους, για εμένα και αυτό με βοήθησε να κάνω την εσωτερική μου ανασκόπηση. Ήταν κάτι, που μου βγήκε φυσικά και με γέμισε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Όπως εξήγησε αργότερα, βρισκόταν σε ένα μόνιμο άγχος ότι δεν έκανε καλή δουλειά. «Πριν από αυτό, ένιωθα πάντα πίεση. Είχα το άγχος ότι δεν έκανα αρκετά πράγματα ή ότι η δουλειά μου δεν ήταν αρκετά καλή. Αισθανόμουν ότι δεν είχα ταλέντο. Πλέον, είμαι πραγματικά πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου», είπε η Μπίλι Άιλις.

Κλείσιμο
Στην συνέχεια, η νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε πως το άλμπουμ ήρθε στην καλύτερη στιγμή για εκείνη, καθώς βρισκόταν στην πιο δημιουργική της φάση. Σε ερώτηση αν έχει κάποιο συγκεκριμένο κριτήριο για να επιλέγει τα τραγούδια της, η ίδια απαντάει: «Ειλικρινά, επιλέγω κάτι, επειδή το νιώθω και το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με τους στίχους και την θεματική. Επιλέγω ό,τι αισθάνομαι πως θα εκτιμήσουν οι φανς».



Στο τέλος της συνέντευξής της, η Μπίλι Άιλις ανέφερε πως αυτό, που την στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι βλέπει πως ο κόσμος δεν την καταλαβαίνει καθόλου. Μπορεί στο παρελθόν να ένιωθε παιδί και να έδινε την εντύπωση πως ό,τι κάνει είναι παιδικό, όμως τώρα αναφέρει πως πίσω από κάθε της πράξη υπάρχει ένας λόγος.

«Πέρασα καιρό, που κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Ο κόσμος δε με ξέρει καθόλου. Κάθε φορά, που βλέπω φήμες στο διαδίκτυο, απλώς βλέπω πόσο λίγο με καταλαβαίνουν. Θέλω να πω, δεν μοιράζομαι τίποτα. Απλά έχω τόσο έντονη προσωπικότητα, που ο κόσμος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα», κλείνει την συνέντευξη η νεαρή τραγουδίστρια.




Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες κατάφεραν να μας συγκινήσουν σε ένα άδειο από κόσμο στάδιο

Τραγωδία στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των θυμάτων της πυρκαγιάς - Φωτογραφίες

Μίνα Σουβάρι: Η πρωταγωνίστρια του American Beauty εξομολογείται: «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης