Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Ακόμη και μετά τον δύσκολο χωρισμό, η αγάπη παραμένει

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Ακόμη και μετά τον δύσκολο χωρισμό, η αγάπη παραμένει

Το χρονικό της σχέσης τους,  το νέο τους ξεκίνημα και η κοινή τους απόφαση να μην προβούν σε επίσημη ανακοίνωση για το χωρισμό τους

makripoylia-xatzigiannis-arthro
«Σε μια περίοδο που υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά προβλήματα δεν ενδείνκυται να γίνονται δημόσιες δηλώσεις για προσωπικά θέματα»: Αυτή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η άποψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια η πολύχρονη σχέση των οποίων έχει αποκτήσει πλέον, εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, διαφορετική μορφή. Και η παραπάνω κοινή στάση τους να μην προβούν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν, χωρίς ωστόσο να κρύβουν την αλήθεια στον καταιγισμό ερωτήσεων που δέχονται τις τελευταίες ημέρες,  συνάδει απόλυτα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας, με ισορροπία και αξιοπρέπεια, με διακριτικότητα και χωρίς υπερβολές που παραπέμπουν στο σταρ σύστεμ.

Παρότι και οι δυο τους είναι πρόσωπα εξαιρετικά προβεβλημένα, από τους πλέον αξιόλογους και δημοφιλείς τραγουδοποιούς – ερμηνευτές της γενιάς του εκείνος, επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια εκείνη, ήταν κοινή τους ανάγκη να βιώνουν μια σχέση απόλυτα φυσιολογική, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και δίχως να επιτρέπουν στη δημοσιότητα να παρεμβαίνει στον ιδιωτικό τους χώρο προκειμένου να στηριχθεί η δημόσια εικόνα τους. Παρόλα αυτά δεν υπήρξαν ποτέ εχθρικοί απέναντί της ούτε έτρεξαν ποτέ να ξεφύγουν από παπαράτσι, θέτοντας πάντα με ευγένεια τα όρια τους.

2219655


Με τον ίδιο αυτό τρόπο επιθυμούν λοιπόν να αντιμετωπιστεί τώρα η απόφασή τους να κάνουν αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους η οποία έρχεται μετά από 11 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης, γεγονός που αποτελεί μια δύσκολη μεταβατική περίοδο για τη ζωή κάθε ανθρώπου. Η φθορά που μοιραία φέρνει ο χρόνος αλλά και οι διαφορετικές ανάγκες τούς οδήγησαν σε αυτή την επιλογή η οποία δεν ήταν εύκολη για κανέναν από τους δύο. Η αγάπη και ο σεβασμός εξάλλου που νιώθουν ο ένας για τον άλλο παραμένουν γι' αυτό και δεν σκοπεύουν να διακόψουν την επικοινωνία τους.

Εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μένει πλέον με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο σπίτι των nοτίων pροαστίων το οποίο στέγασε την κοινή τους ζωή. Κι εκείνος όμως έχει αποφασίσει να μετακομίσει. Έχει ήδη βρει μάλιστα ένα άλλο σπίτι, στην ίδια περιοχή, προκειμένου να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα σε έναν νέο χώρο που δεν θα είναι γεμάτος από τις αναμνήσεις της πιο σημαντικής και μακροχρόνιας σχέσης της ζωή του.

Κλείσιμο
Προς το παρόν η Ζέτα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον στενό της φίλο Νίκο Μουτσινά στη Σαμοθράκη ενώ ο Μιχάλης συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία δίνοντας συναυλίες ανά την Ελλάδα, τόσο με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη όσο και μόνος του. Η επόμενη μουσική στάση του μάλιστα θα είναι η Μύκονος όπου θα τραγουδήσει στις 9 Αυγούστου. Μικρές ανάσες ξεκούρασης, στα κενά ανάμεσα στις εμφανίσεις του, θα παίρνει, όχι στην Πάρο που συνήθιζε να περνά τις διακοπές του τα καλοκαίρια μαζί με τη Ζέτα, αλλά στην Κύπρο, εκεί όπου ζει η αγαπημένη του οικογένεια που αποτελούσε πάντα το ιδανικό καταφύγιό του στις δύσκολες στιγμές.

Όταν ο Μιχάλης γνώρισε τη Ζέτα

Ήταν το 2010 όταν στα παρασκήνια των μουσικών βραβείων MAD διασταυρώθηκαν τα βλέμματα αλλά και οι χτύποι της καρδιάς του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια. Και οι δύο διένυαν εκείνη την περίοδο μια εξαιρετική πορεία στα επαγγελματικά τους ενώ είχαν προσφάτως βγει από τις προηγούμενες σχέσεις τους. Ο διακριτικός αλλά επίμονος τρόπος με τον οποίο τήν «πολιόρκησε» ο Μιχάλης αλλά και η σταθερότητα και η ωριμότητα του χαρακτήρα του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κέρδισαν σύντομα τη Ζέτα η οποία έμοιαζε να ανακαλύπτει στο πρόσωπό του έναν σύντροφο για μια ζωή όπως τήν ήθελε, χωρίς εντάσεις και υπερβολές, με σταθερότητα και σεβασμό στις ανάγκες και της επιλογές της.

4372199


Και για τον Μιχάλη όμως ήταν ξεκάθαρο, σχεδόν από την αρχή, πως αυτή επρόκειτο να είναι η πιο σοβαρή σχέση της ζωής του. Μέχρι τότε έριχνε το βάρος στα επαγγελματικά του αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά. Τα έντονα συναισθήματά του για την Ζέτα όμως τον έκαναν να αλλάξει προτεραιότητες. «Όταν είσαι αρνητικός σε κάποια πράγματα όπως είναι η δέσμευση, πάντα υπάρχει ένας άνθρωπος που σού αλλάζει τρόπο σκέψης και σού μεταδίδει άλλα πράγματα» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στο παρελθόν παραδεχόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, πως είχε βρει τη γυναίκα της ζωής του.

Οι δυο τους έζησαν μαζί για περισσότερο από μία δεκαετία, στήριξαν με θέρμη ο ένας τον άλλο στα επαγγελματικά του σχέδια, πέρασαν όμορφα, ανέμελα καλοκαίρια στην Πάρο ενώ αντιμετώπισαν ενωμένοι και τις δυσκολίες που ήρθαν στο δρόμο τους, όπως η μεγάλη περιπέτεια που είχε ο τραγουδιστής με την εφορία, μια δικαστική διαμάχη την οποία τελικά κέρδισε. «Η Ζέτα μού στάθηκε σαν βράχος» είχε αποκαλύψει τότε συγκινημένος ο ίδιος με εκείνη να παραδέχεται πως αυτή η περιπέτεια τούς ένωσε πολύ και ξέρουν πλέον πως ο ένας είναι στήριγμα για τον άλλο.

Ειδήσεις σήμερα:
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σιμόν Μπάιλς σχεδιάζει τελικά να αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας

Τρία σενάρια για την πανδημία το φθινόπωρο

Με συρτάκι και Χουαντορένα η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης