Χρήστος Δάντης: Το δημόσιο ξέσπασμά του για την παραίτηση Θοδωρή Ιακωβίδη - «Ντροπή για τη χώρα μας, δείχνει πόσο κούφιοι είστε»

Χρήστος Δάντης: Το δημόσιο ξέσπασμά του για την παραίτηση Θοδωρή Ιακωβίδη - «Ντροπή για τη χώρα μας, δείχνει πόσο κούφιοι είστε»

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε άλλα επαγγέλματα, τα οποία είναι «παρεξηγημένα» στην Ελλάδα

δαντης
Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης ξέσπασε για τον τρόπο, που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής, «είναι ντροπή» να θαυμάζει κανείς έναν αθλητή μόνο όταν φέρνει διακρίσεις. Επιπλέον, με αφορμή την παραίτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη από την Άρση Βαρών, αναφέρθηκε και σε άλλα επαγγέλματα -κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου-, τα οποία είναι κάπως παρεξηγημένα από την ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης ανάρτησε το βίντεο, όπου ο Θοδωρής Ιακωβίδης με δάκρυα στα μάτια ανακοινώνει την παραίτησή του από τον αθλητισμό και κάτω από αυτό έγραψε: «Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση,καμαρώνετε. Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν ποσο κουφιοι είστε και ποσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά. Όσο αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό. Όμως.. Το κακό ξεκινάει από αλλου. Δυστυχώς,για τους περισσότερους Έλληνες «Αθλητής» σημαίνει αργόσχολος, «μουσικός» η «Τραγουδιστης» σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το «μουσικαντης», «Ηθοποιός» σημαίνει γελωτοποιός, «Χορευτής» σημαίνει «κουνιστός» και «Χορεύτρια» σημαίνει «τσ******». Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτους μέχρι να διακριθούν και Ν αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας,τα χουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες. Συγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη».

Δείτε την ανάρτησή του:






Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης