Μύκονος: Ο Ντιν, ο Νταν και η θεά Τζόαν Σμαλς

Μύκονος: Ο Ντιν, ο Νταν και η θεά Τζόαν Σμαλς

Οι δύο σχεδιαστές ετοιμάζονται για το opening του εστιατορίου τους στο νησί ενώ το διάσημο μοντέλο άρχισε τις διακοπές του με βραδινή έξοδο μαζί με την παρέα της στην Χώρα

JOHN_SMALLS2
Με ηλιοθεραπεία στον Πάνορμο συνοδευόμενοι από φίλους τους οι Ντιν και Νταν Κάτεν, γνωστοί ως Dsquared επέστρεψαν για άλλο ένα καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, την Μύκονο. 

Οι διάσημοι σχεδιαστές έχουν ένα λόγο παραπάνω να είναι φέτος στο μέρος που λάτρεψαν αφού το ερχόμενο Σάββατο ανοίγουν το δικό τους εστιατόριο μέσα στην Χώρα μαζί με τον εν Ελλάδι συνεργάτη τους Γρηγόρη Γκόφα.

Πρόκειται για το «Ceresio 7», που ξεκίνησαν στο Μιλάνο και φέτος πήραν την απόφαση να το φέρουν στο «νησί των ανέμων», με μια επένδυση που άγγιξε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επώνυμες αφίξεις στο νησί με προεξάρχουσα αυτή την φορά την Τζόαν Σμαλς, το super model από το Πουέρτο Ρίκο που προσγειώθηκε στην Μύκονο και χθες το βράδυ βγήκε έξω μαζί με φίλους της.

Μύκονος: Η Τζόαν Σμολς στην σκηνή απόλαυσε για λίγο το πρόγραμμα συμμετέχοντας και αυτή


Επέλεξαν το Lio στα Ματογιάννια και κάθισαν στο καλύτερο τραπέζι του εστιατορίου ενώ το super model ανέβηκε στην σκηνή και απόλαυσε για λίγο το πρόγραμμα συμμετέχοντας και αυτή, όπως θα δείτε στα βίντεο.

DIN_DAN_
DIN_DAN_2
DIN_DAN_3
DIN_DAN_4


Την ίδια στιγμή ο γιος του Αλ Θάνι, ένας μυστήριος δισεκατομμυριούχος από την Ουκρανία που ξοδεύει αφειδώς χωρίς κανείς να ξέρει την ταυτότητα του και η έλευση του Black Coffee για να παίξει σε κάλεσμα Ισραηλινού μεγιστάνα, συζητήθηκαν δεόντως στο νησί που δεν κοιμάται ποτέ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβολιασμοί: 6 απαντήσεις στους αρνητές - Γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο

Πανελλαδικές 2021: Πώς διαμορφώνονται οι βάσεις ανά επιστημονικό πεδίο

Τσιόδρας-Κικίλιας πάνε στην Ιεραρχία: Το μήνυμα για τους εμβολιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης