Η Κέιτ Χάντσον μας δείχνει τον... ελληνικό της κήπο - Βίντεο και φωτογραφίες
Η Αμερικανίδα ηθοποιός λατρεύει τη χώρα μας και τη Σκιάθο
Στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Σκιάθο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κέιτ Χάντσον με την οικογένειά της και τους γονείς της Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός που είναι φανατική της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής με ανάρτησή της στο Instagram έδειξε με περηφάνεια τον… ελληνικό της κήπο από ντομάτες, μελιτζάνες και κολοκύθια.
Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή ενώ πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους της έγραφαν στην ελληνική γλώσσα να φτιάξει... μουσακά ενώ άλλοι πάλι ότι οι φωτογραφίες της είναι από Ελλάδα.
Πάντως αν και η ίδια η Κέιτ δεν έκανε καμία αναφορά για το πού βρίσκεται οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.