Κόρτνεϊ Κοξ: Τα παράπονά της για τα «Φιλαράκια» - Ήταν η μόνη που δεν βραβεύτηκε με Emmy

Κόρτνεϊ Κοξ: Τα παράπονά της για τα «Φιλαράκια» - Ήταν η μόνη που δεν βραβεύτηκε με Emmy

Η ηθοποιός εξηγεί τα συναισθήματά της κατά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά - «Πάντα με πονούσε, που δεν είχα κερδίσει καμία υποψηφιότητα», δήλωσε

cox
Αν και ακούγεται σχεδόν απίθανο, αν σκεφτεί κανείς τις υποκριτικές της ικανότητες, η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν η μόνη από τα «Φιλαράκια», η οποία δεν κέρδισε ποτέ υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

«Πάντα με πονούσε αυτό...Κάθε φορά, που κάποιος άλλος από το καστ ήταν υποψήφιος και εγώ όχι, πραγματικά πονούσε η καρδιά μου», εξομολογείται η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή του Χόουαρντ Στερν.



Η Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε ως Ρέιτσελ Γκριν το βραβείο Καλύτερου Α' γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά το 2002, ενώ και η δεύτερη συμπρωταγωνίστριά της, Λίζα Κούντροου, με τον ρόλο της ως Φοίβη απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Β' γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά το 1998. Και οι «άντρες της παρέας» Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ είχαν επίσης βραβευτεί κατά την συμμετοχή τους στην διάσημη κωμική σειρά.



«Ήμουν πολύ χαρούμενη για όλους τους και τότε ξαφνικά συνειδητοποίησα "Ωχ, μόνο εγώ δεν κέρδισα;". Ξέρεις, πονάει», αναφέρει η Κόρτνεϊ Κοξ, συμπληρώνοντας πως είχε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στον ρόλο της Μόνικα. «Το μόνο που με έκανε να νιώσω καλύτερα τότε, ήταν το γεγονός ότι βραβεύτηκα με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο μου στο "Cougar Town"», λέει η ηθοποιός, ενώ τονίζει πως μπορεί για τους άλλους αυτή η βράβευση να μην φαινόταν κάτι σπουδαίο, όμως για εκείνη σήμαινε πολλά, αφού της έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή της.

Σε καμία περίπτωση βέβαια, δεν «ζήλευε» τους συμπρωταγωνιστές της, όπως εξηγεί. «Ήθελα πάντα να κερδίζουν. Απλά καμιά φορά θα μου άρεσε να συμπεριλαμβάνομαι σε κάποια πράγματα. Και τα αγόρια και τα κορίτσια άξιζαν κάθε βράβευση, είμαι μεγάλη φαν τους», κλείνει η Κόρτνεϊ Κοξ.

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης

Άρση μέτρων: Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Έλτον Τζον: Πολύ ακμαίος για να εγκαταλείψει την ενεργό συναυλιακή δράση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης