Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter, βίντεο που ανέβασε η γνωστή περσόνα της εν λόγω πλατφόρμας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά και να δηλώσει πόσο πολύ σιχαίνεται τις ραγάδες, τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών.
Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και δημόσια πρόσωπα τοποθετήθηκαν κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου και των απόψεών της, τονίζοντας ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει το σώμα της με τις ατέλειές του. Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να πάρει θέση και να υποστηρίξει το δικαίωμα των γυναικών να κάνουν ό,τι θέλουν με τη ζωή και το σώμα τους.
Η γνωστή τραγουδίστρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.